Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Konu altında bulunsun :)

skynet

Üye
real racing 3'ü deneyen oldu mu ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Moliplayer Pro

skynet

Üye

Denemedim :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet
carew89

carew89

Üye
temple runlarda bug var düzeltemezmiyiz ?

bmw_m6

bmw_m6

Üye
arkadaslar iphone ve android kulanmis biri olarak bende windows mobil platformuna transfer oldum :) lumia 1520 siparisini verdim cuma gunu elimde olacak . sormak istedigim bu platform hakinda hic birsey bilmiyorum. birinci msjda gordugum kadariyla cihaza o islemler yapildigi zaman 10 adet kirilmis uygulama yukluye biliyorum.yanlismi anladim yoksa istedigim kadar bula bildigim tum uygulamalari yukluye bilirmiyim . birde bu islem benim cihaza uygulama sansim varmi. (bu arada ben fransada yasiyorum . yani turkiyeden almadim cihazi)

ademoz05

ademoz05

Üye
"Congratulations on your new developer account"

:alkis
arkadaşlar windows phone geliştirici hesabı aldım. şimdi 10 uygulama yükleyebiliyor muyum? ve başka özelliği var mı acaba bu hesabın?

Rainesto

Rainesto

Üye
arkadaslar iphone ve android kulanmis biri olarak bende windows mobil platformuna transfer oldum :) lumia 1520 siparisini verdim cuma gunu elimde olacak . sormak istedigim bu platform hakinda hic birsey bilmiyorum. birinci msjda gordugum kadariyla cihaza o islemler yapildigi zaman 10 adet kirilmis uygulama yukluye biliyorum.yanlismi anladim yoksa istedigim kadar bula bildigim tum uygulamalari yukluye bilirmiyim . birde bu islem benim cihaza uygulama sansim varmi. (bu arada ben fransada yasiyorum . yani turkiyeden almadim cihazi)

10 diyorlar ama bilmiyorum

"Congratulations on your new developer account"

:alkis
arkadaşlar windows phone geliştirici hesabı aldım. şimdi 10 uygulama yükleyebiliyor muyum? ve başka özelliği var mı acaba bu hesabın?
Evet 10 güncellemelerin betasını geliştirici hesaplara veriyorlar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Video işe yaradı galiba sorusu olan kalmadı pek

bmw_m6

bmw_m6

Üye
peki bu on uygulama su sekildemi on kirilmis uygulamami ? yoksa on uygulama yuklendi daha sonra baska uygulama yuklemek icin birini silip tekrar baska uygulama yuklenebilirmi?

Üst Alt