Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ARKADAŞLAR LİSTEDEKİ OYUNLAR DIŞINDA OYUN BULANLAR LÜTFEN LİNK YADA DOSYA PAYLAŞABİLİRMİ, BEN Bİ TÜRLÜ BULAMADIM. ÖRNEĞİN:BABEL RİSİNG, FRUİT NİNJA, PLANTS VS ZOMBİES VS...

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Arkadaşlar power toolsu tıklıyorum başlatılamadı mı ne yazıyor yardım edin lütfen w8 64bit :( yardım edene hileli subway paylaşacam

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar power toolsu tıklıyorum başlatılamadı mı ne yazıyor yardım edin lütfen w8 64bit :( yardım edene hileli subway paylaşacam

uyumlulukta sıkıntı var herhalde uyumluluğunu değiştirir misiniz Bi ?

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Zaten Ondan Deneyiroum :( Sorun yok hallettim

Son düzenleme:

soulmate35800

Üye
GTA San andreas'ı lumıa 620 de oyundan atıyor bir süre sonra bunun çözümü yada sorunsuz xap var mıdır konudaki sitelerden ve raresharesoft tan indirdim ama hala aynı oynaya bilen varsa nasıl yapılır yardımcı olur musunuz

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
video eklendi :)
GTA San andreas'ı lumıa 620 de oyundan atıyor bir süre sonra bunun çözümü yada sorunsuz xap var mıdır konudaki sitelerden ve raresharesoft tan indirdim ama hala aynı oynaya bilen varsa nasıl yapılır yardımcı olur musunuz

gta parayla alsanız bile sorunlu çıkan varmış yeni güncelleme verirlerse xapı da çıkar ekleriz

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, Dilaver Kaplan ve csH
csH

csH

Üye
10 uygulama yüklenen unlock u yapmak için unlocklu cihazı(sdk ile yapılan) unregister yapmak gerekiyor mu @Mia Alfanso

Heimdalll

Heimdalll

Üye
gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: csH
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
512ler gta sayı kurmayın şimdi editlenmeye devam ediyormuş

bsavr

bsavr

Üye
Bende yaptım 2 oyun yükledim :heyo2:

blackcemre

Üye
bu sitede uygulamalarda var.

csH

csH

Üye
10 tane yükledim hiç boş bırakmadım oynamasam bile içim rahat etsin :D

Rainesto

Rainesto

Üye
512ler gta sayı kurmayın şimdi editlenmeye devam ediyormuş
ben kurdum ama sorun olucagını düşünmüyorum powertoolsda update etmede var zaten yeni xapı veririm biter 2.5 gbyi tekrar bekliyememtemple run oz süper :D

bsavr

bsavr

Üye
GTA Sa harika akıcı oyundan atmıyor

Üst Alt