Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar telefonum nsu ile yazılım yükledim sıfırlama ile ugraşmamak için, telefona Unlock yapılıydı ve 2 uygulama yüklenebiliyordu. sonra forumda paylaşılan kolay yöntem unlock vardı deneyip yapmamamışlardı. sıfırladıktan sonra telefonu o programla REGİSTER yaptım ve Telefona şuanda 10 tane uygulama yükleyebiliyorum 2 uygulama sorunundan kurtulmak isteyen arkadaşlar deneyebilir. TELEFON HALA GARANTİLİ olarak gözüküyor :)
Öneri - Kolay Yöntem Windows Phone Unlock Yapma Resimli Anlatim - MaxiCep

Tmobile

Tmobile

Üye
Arkadaşlar telefonum nsu ile yazılım yükledim sıfırlama ile ugraşmamak için, telefona Unlock yapılıydı ve 2 uygulama yüklenebiliyordu. sonra forumda paylaşılan kolay yöntem unlock vardı deneyip yapmamamışlardı. sıfırladıktan sonra telefonu o programla REGİSTER yaptım ve Telefona şuanda 10 tane uygulama yükleyebiliyorum 2 uygulama sorunundan kurtulmak isteyen arkadaşlar deneyebilir. TELEFON HALA GARANTİLİ olarak gözüküyor :)
Öneri - Kolay Yöntem Windows Phone Unlock Yapma Resimli Anlatim - MaxiCep
nsu ile sıfırlamadan hatta hiç sıfırlamadan olurmu ?

bsavr

bsavr

Üye
yardım :/Ya bi yardım edin herşeyi yaptım hala aynı hata

blackcemre

Üye
lumia 920 yi unlock etsem bütün uygulamaları ücretsiz indirebilir miyim sınır var mı bide unlock yaptığımda telefonum garanti dışı olur mu bide unlock nasıl geri alınır
Lütfen soruma fcevap verin

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen soruma fcevap verin

verdiğimiz siteler var ilk mesajda onlarda veya internette bulduğun her oyun. Ve uygulamayı ücretsiz yükleyebilirsin sınır şu an 2 fakat bir diğer konuda 10 olan Bi unlock bulunmuş ,telefon garanti dışı olmuyor nsu da garantili yazıyor hala

blackcemre

Üye
verdiğimiz siteler var ilk mesajda onlarda veya internette bulduğun her oyun. Ve uygulamayı ücretsiz yükleyebilirsin sınır şu an 2 fakat bir diğer konuda 10 olan Bi unlock bulunmuş ,telefon garanti dışı olmuyor nsu da garantili yazıyor hala
peki unlock'u geri alabilir miyim? Bide o dediğiniz şeyin linkini verir misiniz 10 taneyi?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
peki unlock'u geri alabilir miyim? Bide o dediğiniz şeyin linkini verir misiniz 10 taneyi?

geri alırsın ama bu yöntem için geçerli diğer unlock yöntemi forumda mevcut görürsünüz dikkatli bakarsanız

PureFood

PureFood

Üye

arkadaşlar bende de bu hatada kalıyor. önceki mesajları takip etmedim. yukarıda önceden unlock yapılmış deniyor da hiç yapılmadı bilmediğim şeyi nasıl yapıcam hem daha önce ?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar bende de bu hatada kalıyor. önceki mesajları takip etmedim. yukarıda önceden unlock yapılmış deniyor da hiç yapılmadı bilmediğim şeyi nasıl yapıcam hem daha önce ?

cihazınız unlock olmuş da olabilir ama orda yazan mailin daha önce kullanıldığı

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Dostum olamaz mümkün değil ki.

bendede aynısı yazmıştı , sonra tekrar kapatıp açtım Bi baktım cihaz unlocklu :)Ha birde unuttum alttaki hatayı görmemişim cihaz bağlıyken, cihazın ekranı açık olacak ve internet bağlantısı olacak hem cihazda hem pcde

• Beğen
Tepkiler: PureFood

blackcemre

Üye
geri alırsın ama bu yöntem için geçerli diğer unlock yöntemi forumda mevcut görürsünüz dikkatli bakarsanız
Nasıl peki sizinkini yapsam unlock u geri alamam mı hep tel. unlocklu mu kalır.

PureFood

PureFood

Üye
bendede aynısı yazmıştı , sonra tekrar kapatıp açtım Bi baktım cihaz unlocklu :)Ha birde unuttum alttaki hatayı görmemişim cihaz bağlıyken, cihazın ekranı açık olacak ve internet bağlantısı olacak hem cihazda hem pcde
telefonda ve pc'de internet bağlı, ekran açık. kapatıp açtım daha napayım :(

PureFood

PureFood

Üye
hayır unregister seçeneği de var

farklı e mail denedin mi
e-mail'i nereden deniyoruz ? programı açıyorum karşıma direk bu ekran geliyor.
masaüstüne kısayol gelmedi, başlattaki programlar listesinden açtım uygulamayı.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Kaldırıp tekrar yuklemen lazım dostum :(

Üst Alt