Dexter Morgan
Üye
1 gb da sorun yok aslında 512ler gayet iyi oynatoyır ama ram yetmiyor galiba 625i oan biri deneyebilir mi525 aldı arkadaş yeni yarın bi bakıyım ram sınırlaması var mı black le gelmiş telefon
1 gb da sorun yok aslında 512ler gayet iyi oynatoyır ama ram yetmiyor galiba 625i oan biri deneyebilir mi525 aldı arkadaş yeni yarın bi bakıyım ram sınırlaması var mı black le gelmiş telefon
tüm lumialarda unlock oluyorLumia 920 için oluyor mu
hocam oyun sorunlu o zamanoyun 3-4 dk sonra atıyor
tüm lumialarda
tüm lumialarda derken unlock tüm lumialarda 920 varda unlock etmeye kıyamıyorumhocam oyun sorunlu o zaman

o zaman xap hatalıtüm lumialarda derken unlock tüm lumialarda 920 varda unlock etmeye kıyamıyorum![]()
kendimi yanlış anlatıyorum heralde evde 920 ve 620 var 620 unlock ona yükledim atıyor 920yi unlock etmedim yani sadece 620de denedimo zaman xap hatalı
atmayan versiyon çıkana kadar yüklemeyeceğim sildimkendimi yanlış anlatıyorum heralde evde 920 ve 620 var 620 unlock ona yükledim atıyor 920yi unlock etmedim yani sadece 620de denedim
sendede geçici dosyalarda artma oldu mu gtayı kuruncagta daha 512 mb için olmamış arkadaşlar
anlarlar mı bilmiyorum ben sıfırladım tel unlock degildi win7 32 bit var bende yaptımWindows 7 64 birde oluyor mu bide w7 için o silentin linkini atar mısınız birde hard reset atarsak anlamazlar de mi garantide unlock ettiğimizi
bu sitelerdeki reklamı kapatınca yeni sekme açması yerine o sayfayı degiştiriyor ya onu çözmüşler mi ?mükemmel bir tarayıcı buldum kesinlikle uc'a rakip yukleyin derim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tam olarak denemedim yazarımbu sitelerdeki reklamı kapatınca yeni sekme açması yerine o sayfayı degiştiriyor ya onu çözmüşler mi ?
pekitam olarak denemedim yazarım

hocam reklamı halletmişler arada program kapatıyor kendini ayrıca donanımhaberde siteyi tam göstermiyor bir ie değil

ie degilse gerek yokhocam reklamı halletmişler arada program kapatıyor kendini ayrıca donanımhaberde siteyi tam göstermiyor bir ie değil![]()

Bi ara ucretsizken yükledim.Fakat baktım ki ücretli olmuş ve arayuz gerçekten güzel.mükemmel bir tarayıcı buldum kesinlikle uc'a rakip yukleyin derim
olsun bide ben bakayım bi zahmet link atsana
ben yine yüklemeşim denemek için ancak deneme şansım olmamıştı şimdi denedim cidden güzel baya hoş tarayıcıyı ie baya yakın cidden hatta bazı özellikleri ile üstün tüm vidyoları açıyormu acaba ie de açılmıyam merak ettim doğru bir kaç deneme yaptım ancak onların hepsi ie de de açılıyordumükemmel bir tarayıcı buldum kesinlikle uc'a rakip yukleyin derim