Benim Windows 7 ydi kasıyordu unlock için çevirmiştim gayet iyi bir sorun yaşamadım ama şuan xp .Arkadaşlar W7 sp1 de çalıştırabilen var mı ? daha doğrusu windows 7 de uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırıp telefona yükleme yapabilen var mı ? acaba 8.1 e geçtim sırf bundan dolayı fakat 8.1 den memnun kalmadım w7 ye döneceğim. Ondan dolayı soruma net cevap verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim![]()
.Yani w7 de sorunsuz çalışıyor ? Çok teşekkür ederim.. Yarın hemen kuruyorum w7 yi tekrarBenim Windows 7 ydi kasıyordu unlock için çevirmiştim gayet iyi bir sorun yaşamadım ama şuan xp ..
evet sorunsuz çalışıyor gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz .Yani w7 de sorunsuz çalışıyor ? Çok teşekkür ederim.. Yarın hemen kuruyorum w7 yi tekrar
.Oh valla içime su sertpinizevet sorunsuz çalışıyor gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz ..
w7 de dönüş kesinleşti w8 e bulaşmam bundan sonra 
konu bozulmasın ama birşey sorucam neden beğenmediniz? .Oh valla içime su sertpinizw7 de dönüş kesinleşti w8 e bulaşmam bundan sonra
![]()
.oluyorWin 7 olmuyor mu ?
tekrar xp'ye dönmek zorunda kaldım. telefon unlock yapılmış bir şekilde ve 2 oyun yüklü şekilde duruyor. madem unlock sdk'ya gerek kalmadan wp power tools ile belki uygulama yükleyebilirim diye düşünmüştüm. ama olmuyor galiba.Evet bende format sonrası denemiştim ama olmuyorwp power tools'u xp'ye yüklemenin bir yolu yoktur değil mi?
xp varken win 7 kurup 2 oyun yükledim. her şey iyi gidiyordu ama win 7 sırasında ekran kartım bozuldutekrar xp'ye dönmek zorunda kaldım. telefon unlock yapılmış bir şekilde ve 2 oyun yüklü şekilde duruyor. madem unlock sdk'ya gerek kalmadan wp power tools ile belki uygulama yükleyebilirim diye düşünmüştüm. ama olmuyor galiba.
driver güncelle cab dosyasını klasorunu seç oluyor.''IpOverUsbSvc'' Bu hatayı bir türlü geçemiyorum. Win7 64 Bit Prof var bu hatadan nasıl kurtulup Register butonunu aktif edeceğim ?