Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi

csH

csH

Üye
bu 2 uygulama kurmaya çözüm bulmak lazım :D developer hesabı ne kadar öğrenciye indirim yapıyorlar mı:D

skynet

Üye
Konu altında bulunsun :)

yunusiyunus

Üye
hayırlı olsun arkadaşlar
dosya yönetici tarzı program bulan deneyen oldu mu çalışıyor mu lumia ilk zamanlarında bi arkadaş bir dosya yönetici söylemişti adını bilmiyorum öyle bişey varsa ben de hemen yapayım ya

skynet

Üye
O değilde oyunlara bakarken moliplayer pro vardı deniyeyim dedim ama direk link mağazaya yönlerndirdi hemde ücretsiz olarak yükleme seçeneği çıkıyor ama izniniz yok uyarısı veriyor anlamadım :allalla:

Bu arada türkçe olmayan bir moliplayer pro buldum

capkino06

Üye
unregister yapıldığında uygulamalar çalışmıyor arkadaşlar bilginiz olsun.

respection123

Üye
Arkadaşlar Rety hatasında kalıyor.Naptımsa çözemedim :hmmm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
O değilde oyunlara bakarken moliplayer pro vardı deniyeyim dedim ama direk link mağazaya yönlerndirdi hemde ücretsiz olarak yükleme seçeneği çıkıyor ama izniniz yok uyarısı veriyor anlamadım :allalla:

Bu arada türkçe olmayan bir moliplayer pro buldum
niye yüklenmiyor bu bedava olan?

fevzia

fevzia

Üye
yapan arkadaşlardan biri bana yardım etse bana telefon numarasını versin ben ararım lutfen !!!! sorunun registere basınca singin ekranın gelip hemen gitmesi nolur yardımcı olun

fevzia

fevzia

Üye
yapan arkadaşlardan biri bana yardım etse bana telefon numarasını versin ben ararım lutfen !!!! sorunun registere basınca singin ekranın gelip hemen gitmesi nolur yardımcı olun

respection123

Üye
Pcyi Win8 Pro yaptım Sdk yüklermedi. Win8.0 olan Sdk :)

Üst Alt