Hocam aygıt yöneticisinden telefonun sürücüsü yüklenmemiş ise (Yani üzerinde ünlem işareti varsa) skydrive linkindeki dosyaları indir ve klasöre çıkart sonrada o yüklenmeyen sürücünün üzerine sağ tık yapıp güncelle de ve o indirdiğin dosyaları gösteripoverusbsvc hatasının çözümü nasıl arkadaşlar ben anlamadım biri anlatabilirmi ?
Olması lazımaynen ben de sabahtan beri uğraşıyorum olmuyo alternatif programlar buldum onunlada açılmadıWP Power Tools olmuyor kafayı yemek üzereyim![]()

nasıl bi hata veriyor belki yardımcı olabilirmaynen ben de sabahtan beri uğraşıyorum olmuyo alternatif programlar buldum onunlada açılmadı![]()
aynen ben de sabahtan beri uğraşıyorum olmuyo alternatif programlar buldum onunlada açılmadı![]()

browse diyip uygulamayı seçiyorsun sonra install diyip bekliyorsun uygulama boyutuna göre süresi degişiyorTamam çalıştırdım ama nasıl yükleyeceğiz uygulamaları ? Ve ne kadar sürer yüklenmesi ?
NBA JAM v1.1.0.0
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
denedim çalışıyor.
subway güzel ama temple run 2abi yaptım vallaha yaptım hepinize teşekkürlerL520 subway surfers yükledim çokda güzel çalışıyor
![]()

nba jam oyundan atıyormu
subway için hackledim zatensubway güzel ama temple run 2![]()
black gelsin nsudan sıfırlıcam zaten 
subway için hackledim zatenblack gelsin nsudan sıfırlıcam zaten
![]()
Xbox id : Mia Alfonso ekleyin mc4 atalım 
sıfırlamaya gerek yok Developer programına gir unregister de işlem tamamXbox id : Mia Alfonso ekleyin mc4 atalım
![]()
online oynuyabiliyormuyuz ?