Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
ipoverusbsvc hatasının çözümü nasıl arkadaşlar ben anlamadım biri anlatabilirmi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar dosya yöneticisi ve tweak gibi sistem erişim izni isteyen uygulamalar için boşuna uğraşmayın. Onları yükleyebilmek için interop unlock cihaz şart.

ayrıca sizlerden ricam konuyu gereksiz mesajlar ve sataşmalarla kirletmeyin lütfen.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

skynet

Üye
ipoverusbsvc hatasının çözümü nasıl arkadaşlar ben anlamadım biri anlatabilirmi ?
Hocam aygıt yöneticisinden telefonun sürücüsü yüklenmemiş ise (Yani üzerinde ünlem işareti varsa) skydrive linkindeki dosyaları indir ve klasöre çıkart sonrada o yüklenmeyen sürücünün üzerine sağ tık yapıp güncelle de ve o indirdiğin dosyaları göster :) Olması lazım

bj_kmurat

Üye
Belki sorulmuştur ama bu işlemi yapıp bedava olarak modern combat 4 yüklenir mi yani? Bide cihaz garanti dışı kalır mı?

aaeerr

aaeerr

Üye
WP Power Tools olmuyor kafayı yemek üzereyim :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
modern combat sıfır kasma . Süper

aynen ben de sabahtan beri uğraşıyorum olmuyo alternatif programlar buldum onunlada açılmadı :(

abi bendede power tools olmuyordu net Framework 4.5.1 yükledim,Smart screen i engelledim ilk mesajda verdiğim linkten girdim oldu
:)

aaeerr

aaeerr

Üye
Tamam çalıştırdım ama nasıl yükleyeceğiz uygulamaları ? Ve ne kadar sürer yüklenmesi ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Tamam çalıştırdım ama nasıl yükleyeceğiz uygulamaları ? Ve ne kadar sürer yüklenmesi ?
browse diyip uygulamayı seçiyorsun sonra install diyip bekliyorsun uygulama boyutuna göre süresi degişiyor

realname11

Üye
NBA JAM v1.1.0.0

denedim çalışıyor.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
nba jam oyundan atıyormu

capkino06

Üye
abi yaptım vallaha yaptım hepinize teşekkürler :) L520 subway surfers yükledim çokda güzel çalışıyor :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: capkino06

Üst Alt