Neyseki ben yüklemeden hallettimsırf bunun için 8.1 yükledim pcye![]()

IpOverUsbSvc hatası veriyor windows7de nasıl düzeltirim?34 sayfa oldu gençler biraz sakin olalım![]()
aynen internettekiler çalışmıyor bulan varsa link atsınMoliplayer Pro bulursanız çok makbule geçer internette gördüklerim olmuyor.
bendede düzgünbitek bende düzgün açlıştı galiba win8 32bit
bu arada çalışmayanlar
framework
nokia driverlar
visual studio yüklesinler

dostum ilk sayfada var bende mesaj olarak paylaştımIpOverUsbSvc hatası veriyor windows7de nasıl düzeltirim?
beyler aygıt yöneticisinde 620 görmeyen arkadaslar win usb device güncellemesi lazımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız620 sağ tık sürücüyü bilgisayarda ara dosya yolunu gösterın tamam dir temple run 2 ve subway surfer yükledım calısıyor
bağlantı sorunu yaşayanlar için paylaştığınız dosyada microsoftun usb driver için verdiği programı indirdim sıkıştırılmış klasör olarak indi içinde 2 tane dosya var ne yapacağız?
hocam sitelerdeki moli çalışmıyor file manageri bilememBirde şey file manager bulan var mı daha doğrusu blup da çalıştıran şöyle bir dosya yöneticisi iyi olurdu.Halo Spartan çalışmıyor boşuna indirmeyin her sitedeki hatalı.Tek isteğim file manager ile moliplayer pro var mı bilgisi olan ?