Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

CANGO97

CANGO97

Üye
WP POWER TOOLS açıyorum fakat Browse tuşuna başılmıyor :( yardım

CANGO97

CANGO97

Üye
runnıng elevated yazıyor kırmızı kırmızı :(

capkino06

Üye
bi yardımcı olursanız bende unlock edecem win7 x64 sistem var lite 8 olanı kurdum usb transport felan bişeyler diyor register değlde rety var bulmuyo cihazı ekran açık

yasiiin97

Üye
Sdk lite'ı kurdum telefonu unlock ettim ilk sayfadaki power tools'u yüklemeye çalıştım visual studio hatası verdi. visual studio 2012 'yi kurdum power tools yüklendi ama telefonu tanımadı sildim. sonra skydrive'dan verdiğiniz power tools'u indirdim oda telefonu görmedi driverları güncelledim yine olmadı.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
yardım edin hadi :(

Sdk lite'ı kurdum telefonu unlock ettim ilk sayfadaki power tools'u yüklemeye çalıştım visual studio hatası verdi. visual studio 2012 'yi kurdum power tools yüklendi ama telefonu tanımadı sildim. sonra skydrive'dan verdiğiniz power tools'u indirdim oda telefonu görmedi driverları güncelledim yine olmadı.

malesef bu konularda iyi deilim ,ama mutlaka yardım etcek biri çıkar gördüğüm her şeyi 1.sayfada paylaşmaya çalıştım ..

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bitek bende düzgün açlıştı galiba win8 32bit :)

bu arada çalışmayanlar
framework
nokia driverlar
visual studio yüklesinler

skynet

Üye
Abi modern combat yağ gibi oynanıyor süper :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
csH

csH

Üye
şurdan bi deneyebilir misiniz temple run2 yi bunun boyutu ilk sayfada paylaşılandan birazcık daha fazla ilk sayfadaki 46.355 kb bu 46.495 kb @Mia Alfanso

CANGO97

CANGO97

Üye
visual studio linki atabilecek varmı aranızda ???

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Yağ yağğğğğğğ :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve skynet

Üst Alt