Mia Alfanso
Üye
konuya ekliyorum
eklendi. )
hocam amazing link atarmısınacaba dark knight çalışır mı?
konuya ekliyorum![]()
eklendi. )
hocam amazing link atarmısınacaba dark knight çalışır mı?
konuya ekliyorum![]()
hocam ben verdiğniiz linkten indirdim zaten çalışmıyorkonuya ekliyorum
eklendi. )
amazing spidermanı şimdi denedim çalıştı bende dragon hunteri denemedim dahahocam ben verdiğniiz linkten indirdim zaten çalışmıyor
link atıyorum ben çözümü buldum takipte kalWindows Phone Power Tool ne yaptıysam çalışmadı. Onun dışında her şey tamam. Win 8 Pro. Yardım beyler
assassins creed çalışıyor ama yuklemeyinamazing spidermanı şimdi denedim çalıştı bende dragon hunteri denemedim daha
link atıyorum ben çözümü buldum takipte kal
çok kötühocam galiba appstudio ile yapmadıgımız için 2Ya soruma cevap yok mu neden yükleme sınırımız 10 değil biz dev unlock yapmadık mı_?
Takipteyim kardeş
hocam amazing iniyor suan deneyeceğim sizde dungeon 4 çalıştı mıkardeşim dosyalarını bulmuştum biryerden ekledim ilk konuya indir kullan .ayrıca temple run oz eklendi brave geliyor
O farklı bir yöntem mi?hocam galiba appstudio ile yapmadıgımız için 2
tam olarak bilmiyorumO farklı bir yöntem mi?
hocam amazing iniyor suan deneyeceğim sizde dungeon 4 çalıştı mı
hocam popüler xbox oyunlarını ekleyebilirsinyükliyecek alanım yok maalesef tabletimde bile kastığı için pek ümidim yok ondan isterseniz deneyin ..oyun isteği olan varsa yazsın ben eklerim konuya
işte ben pek bilmiyorum yazın varsa bulurumhocam popüler xbox oyunlarını ekleyebilirsin

Appstudio bie program mı yoksa internet sitesi mi baktım internet sitesine girdim öyle bir bölüm yok.tam olarak bilmiyorum
@bulutsuzgece hocam sizce appstudiodan kilitleyi açsak 10 uygulama kurabilir miyiz?
sorunu söyleyin yardımcı oluyimBu işlemi windows 7 ultimate 64 bitte sorunsuz kullanan var mı ? Çünkü ne yaptıysam bir türlü olmuyor![]()

bende power tools'u yükledim ama telefonu tanımıyor. 64 win 7 benimki deBu işlemi windows 7 ultimate 64 bitte sorunsuz kullanan var mı ? Çünkü ne yaptıysam bir türlü olmuyor![]()
power tools telefonu görmüyor.sorunu söyleyin yardımcı oluyim![]()