Dexter Morgan
Üye
hocam netframeworkler falan kurukmu 4.5 versiyon?ozaman ben hi,ç birşey yapamıyorumoff yokmu bu hatanın bi çözümü veya alternatif bi xap yükleme yolu? konuyu paylaşan benim ben size soruyorum
![]()
hocam netframeworkler falan kurukmu 4.5 versiyon?ozaman ben hi,ç birşey yapamıyorumoff yokmu bu hatanın bi çözümü veya alternatif bi xap yükleme yolu? konuyu paylaşan benim ben size soruyorum
![]()
herhalde kurulu deüil yükliyecem şimdi bakalımhocam netframeworkler falan kurukmu 4.5 versiyon?
hocam yukludur ama guncel değildirkurulu olmasa lite sdk yüklenmezdi ?
olabiliryüklüyor şu an herhalde hiç yoktuhocam yukludur ama guncel değildir
eğer yukluyorsa yoktur ve toolsun bu sefer yuklenmesi lazımolabiliryüklüyor şu an herhalde hiç yoktu
olmadı lite sdk yı tekrar mı yüklesem?eğer yukluyorsa yoktur ve toolsun bu sefer yuklenmesi lazım
olablir hocam ama sdknın bütün dosyalarını kaldırınolmadı lite sdk yı tekrar mı yüklesem?
pekiolablir hocam ama sdknın bütün dosyalarını kaldırın
olmadıolablir hocam ama sdknın bütün dosyalarını kaldırın
hala derlemeden visual studiodan bahsediyorpeki
olmadı![]()
bu yasal bişey jailbreak falan değildoğrumu ? inşallah değildir böyleyse mağaza gelişmez :/
application deploymenti buldum bide onu deniyim dedim subway ve amazing spider man de input file gibi bişey yazdıolablir hocam ama sdknın bütün dosyalarını kaldırın
yani sayılırpeki her istediiğimizi bedavamı yüklicez :S
win 8 32 bit vargoodjober sende ne yüklü sistem olarak ????
antivirüs -güvenlik duvarı felan ne varsa kapat telefondaki bilgileri okudugu için trojen sayıyorpower tool syüklenmiyor başka bir çözüm varmı acaba
dungeon hunterın linkini şimdi farkettim sorunlu demişler atıyormuş oyundan, verilen oyun sitelerinde var ordakini deneyin çalışırbeyler dungeon hunter 4 çalısmıyor![]()
hocam amazing link atarmısınacaba dark knight çalışır mı?amazing spider man başarılı l520 de küçük takılmalara rağmen stabil denecek düzeyde oynanıyor
dungeon hunterın linkini şimdi farkettim sorunlu demişler atıyormuş oyundan, verilen oyun sitelerinde var ordakini deneyin çalışır