Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ozaman ben hi,ç birşey yapamıyorum :(off yokmu bu hatanın bi çözümü veya alternatif bi xap yükleme yolu? konuyu paylaşan benim ben size soruyorum :D
hocam netframeworkler falan kurukmu 4.5 versiyon?

IVI-Elia

Üye
Babam kredi kartını vermiyordu.Ben de into the dead i çok istiyodum şu anda yüklüyorum 920'ye inşallah olur.

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
doğrumu ? inşallah değildir böyleyse mağaza gelişmez :/

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
peki her istediiğimizi bedavamı yüklicez :S

IVI-Elia

Üye
oldu yükledim aslında korsan hiç iyi Bi şey değil ama 1 tane indirdik Bi şey olmaz :D yani 2₺ filan çok değil ama lanet olskn kredi kardı var

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
yaptım subway yükledim şu an sıra örümcek adamda

Rainesto

Rainesto

Üye
o bu degilde temple run 2 ilk oyunda hiç birşey yok sonra ikinci oyunda kasmaya başlıyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyler dungeon hunter 4 çalısmıyor :(

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
amazing spider man başarılı l520 de küçük takılmalara rağmen stabil denecek düzeyde oynanıyor
beyler dungeon hunter 4 çalısmıyor :(
dungeon hunterın linkini şimdi farkettim sorunlu demişler atıyormuş oyundan, verilen oyun sitelerinde var ordakini deneyin çalışır

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
amazing spider man başarılı l520 de küçük takılmalara rağmen stabil denecek düzeyde oynanıyor
dungeon hunterın linkini şimdi farkettim sorunlu demişler atıyormuş oyundan, verilen oyun sitelerinde var ordakini deneyin çalışır
hocam amazing link atarmısınacaba dark knight çalışır mı?

Üst Alt