Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
goodjober sende ne yüklü sistem olarak ????

realname11

Üye
sdk yüklendi ama "IpOverUsbSvc" hatasını düzeltemedim :S

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bende wp tools u indiremedim w7 ye

realname11

Üye
nasıl yükledin sdk yı hatayı nasıl giderdin

o hataya tamam dedim yüklenenleri sildi reset attım pc ye sonra tekrar yükledim yine o hata geldi tamam dedim yüklendi bu bu sefer açıldı sdk.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bendede win8 32 bit var wptools yüklenmiyor app studio filan diyor sende oldumu öyle bişey?
lite sdk yükle çok daha basit boyutuda küçük
dostum ben yukledim sıkıntı yok programı açarken developer unlock eklentisini açtım direk diğerine gerek yok

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bendede win8 32 bit var wptools yüklenmiyor app studio filan diyor sende oldumu öyle bişey?
lite sdk yükle çok daha basit boyutuda küçük
lite ı indirdim yüklerken hata veriyorallah allah bi ben yükleyemedim o hata gitmiyor bende dünden beri uğraşıyorum

realname11

Üye
Bende de şuan "IpOverUsbSvc" hatası var düzeltemedim bi türlü

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
power tool syüklenmiyor başka bir çözüm varmı acaba

Heimdalll

Heimdalll

Üye
sen yine yüklemişsin sdk yı ben şimdi virüs programıyla taratıyorum pc yi bende güvenlik duvarı açılmıyor belki ondandır

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" deyin bir de, belki o zaman sorunsuz kurulur.
hocam wp power tools kurulmuyor aldığım hata visual studio derlemesidir diyor .visual studioyu nerden indiricem?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hocam wp power tools kurulmuyor aldığım hata visual studio derlemesidir diyor .visual studioyu nerden indiricem?

Xda'daki sayfada sanırım en az visual studio 2012 update 3 kurulu olmalı diyordu. :hmmm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
visual studio için 64bit lazım uygulama yazacagım ama format atamam bir yol gösterirmisiniz

@papakudioflu @bulutsuzgece

Üst Alt