biltek Üye Aybin.Kilic' Alıntı: wp 8.1 için xap dosyasını hafıza kartında ana dizine at. mağazaya git ... bas harici yüklüme kısmından görünüyor win 10 için ayarlar > güncelleme & güvenlik > geliştiriciler için : Geliştirici modunu seçin. dosya gezgininden xap dosyasına basın kuracaktır kurulum bitince cihazınızı kapatıp açın Genişletmek için tıkla ... wp 10 için denedim ama dosya başlatılamadı hatası veriyor Son düzenleme: 19 Nis 2016
Aybin.Kilic' Alıntı: wp 8.1 için xap dosyasını hafıza kartında ana dizine at. mağazaya git ... bas harici yüklüme kısmından görünüyor win 10 için ayarlar > güncelleme & güvenlik > geliştiriciler için : Geliştirici modunu seçin. dosya gezgininden xap dosyasına basın kuracaktır kurulum bitince cihazınızı kapatıp açın Genişletmek için tıkla ... wp 10 için denedim ama dosya başlatılamadı hatası veriyor
biltek Üye bilkolik' Alıntı: wp 10 için denedim ama dosya başlatılamadı hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... sorunumu çözebilecek olan varmı acaba
bilkolik' Alıntı: wp 10 için denedim ama dosya başlatılamadı hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... sorunumu çözebilecek olan varmı acaba