ya kardeşim ben power toolsu açmaya çaluştığımda windows smart device connevity 11 yuklemeniz gerekiyo diyo başka tools lar yokmu xap yükleme ? xap deployer denedim açmadı ? Çok soru sordum kusura bakma kardeşim @byibo
Çinliyi yap ama onun için öncelikle sdk dan unlocku geri al çinli uygulama adı aiyingyong yazarsan google ye çıkacaktır son surumu indir yaparsın ben power ile yapıyorum sıkıntı çıkarmıyor ve kesinlikle çinliden hızlı
Çinliyi yap ama onun için öncelikle sdk dan unlocku geri al çinli uygulama adı aiyingyong yazarsan google ye çıkacaktır son surumu indir yaparsın ben power ile yapıyorum sıkıntı çıkarmıyor ve kesinlikle çinliden hızlı
Açıklık getiremeyenler için baştan alayım aiyingyong denen çince program ile power toolsa gerek kalmadan uygulama atmak için aiyingyıng tarafından unlock edilmiş cihazınızla xap dosyasına sol tıklayın ve en üstteki çince yazıyı tıklayın gelen ekranda mavi yazıya tıklayın ve yuklemeye başlasın.
Ama sdk yöntemi daha rahat bence power tools çok hızlı ayrıca iki uygulama kısıtlamasını forumda adını hatırlamıyorum arkadaşımız paylaşmıştı iki taneyi yükleyin sd karta atın size açılsın iki tane yet daha böylece sınırsız oyun yukleyebilirsiniz
ya kardeşim ben power toolsu açmaya çaluştığımda windows smart device connevity 11 yuklemeniz gerekiyo diyo başka tools lar yokmu xap yükleme ? xap deployer denedim açmadı ? Çok soru sordum kusura bakma kardeşim @byibo Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?
Cihazınızın wifiye usb ye bağlı ekranın açık ve önceden sdk veya başka bir çinli program bulunan pcden unlock edilmediğine dikkat edin eğer devam ediyorsa buraya yazın
Kardeş usb ile bağlayınca giriş yapmamı istiyor program telefondaki Microsoft hesabı ile giriş yapmaya çalışınca biraz bekliyo sonra bu ekran geliyor :SAyrıca telefonu 3 gün önce aldım 0 olarak önceden unlock edilmesi imkansız
Kardeş usb ile bağlayınca giriş yapmamı istiyor program telefondaki Microsoft hesabı ile giriş yapmaya çalışınca biraz bekliyo sonra bu ekran geliyor :SAyrıca telefonu 3 gün önce aldım 0 olarak önceden unlock edilmesi imkansız
kardeş şimdi ben ne yapabilirim benim telefon lumia 630 yani windows 8.1 kullanıyor ve ayrıca wp tools açarkende farklı bir hata alıyorum :S birde bişey sorucam sadece windows 8 pc de mi yapabiliyoruz unlock u benim bilgisayarım windows 7 ben arkadaşımın windows 8 de denedim yine sonuç aynı oldu :S