cati01 Üye Kardeş Windows 8 olmayan bilgisayarda yapabilir miyiz unlock? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kardeş Windows 8 olmayan bilgisayarda yapabilir miyiz unlock? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Rainesto Üye Sdk lite olucak unlock konusunda onu yükle yine aynı hatayı alırsan konudaki powertools dosyalarını indir MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sdk lite olucak unlock konusunda onu yükle yine aynı hatayı alırsan konudaki powertools dosyalarını indir MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
csH Üye volveren12' Alıntı: power tools u ındirdim fakat kurarken böyle bişey cıktı bu ne oluyor^^^^ Genişletmek için tıkla ... başka xap yükleme araçları da var onları dene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şunları yükleyip bidaha dene bi de
volveren12' Alıntı: power tools u ındirdim fakat kurarken böyle bişey cıktı bu ne oluyor^^^^ Genişletmek için tıkla ... başka xap yükleme araçları da var onları dene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şunları yükleyip bidaha dene bi de
volveren12 Üye csH' Alıntı: başka xap yükleme araçları da var onları dene Genişletmek için tıkla ... deniyorum
volveren12 Üye csH' Alıntı: xap deployer ama link yok elimdebuldum konuyu Tavsiye - Xap Deployer 2.0 - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... indirilmiyorki o dosya erişime engellenmiş
csH' Alıntı: xap deployer ama link yok elimdebuldum konuyu Tavsiye - Xap Deployer 2.0 - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... indirilmiyorki o dosya erişime engellenmiş
csH Üye volveren12' Alıntı: indirilmiyorki o dosya erişime engellenmiş Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum o zaman
volveren12' Alıntı: indirilmiyorki o dosya erişime engellenmiş Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum o zaman
bulutsuzgece Üye Lütfen mevcut konunun altından devam edin. Israrla her sorunuz için ayrı konu açıyorsunuz!
volveren12 Üye bulutsuzgece' Alıntı: Lütfen mevcut konunun altından devam edin. Israrla her sorunuz için ayrı konu açıyorsunuz! Genişletmek için tıkla ... yeniyim özür dilerim ama cevap gelcek gibide degil sorunuma :/
bulutsuzgece' Alıntı: Lütfen mevcut konunun altından devam edin. Israrla her sorunuz için ayrı konu açıyorsunuz! Genişletmek için tıkla ... yeniyim özür dilerim ama cevap gelcek gibide degil sorunuma :/
Rainesto Üye volveren12' Alıntı: burda nedemek istiyor analamadım ya bu programı bılen biri çevirebilirmi Genişletmek için tıkla ... driverleri kurunuz
volveren12' Alıntı: burda nedemek istiyor analamadım ya bu programı bılen biri çevirebilirmi Genişletmek için tıkla ... driverleri kurunuz
volveren12 Üye csH' Alıntı: ilk sayfada var Genişletmek için tıkla ... giriyorumda orda bulamadım linke girdim sitede indirme yeri yok ?
csH' Alıntı: ilk sayfada var Genişletmek için tıkla ... giriyorumda orda bulamadım linke girdim sitede indirme yeri yok ?
Rainesto Üye volveren12' Alıntı: giriyorumda orda bulamadım linke girdim sitede indirme yeri yok ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tıklayıp 10 saniye bekleyin inmeye başlıcak
volveren12' Alıntı: giriyorumda orda bulamadım linke girdim sitede indirme yeri yok ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tıklayıp 10 saniye bekleyin inmeye başlıcak
byibo Üye volveren12' Alıntı: indirilmiyorki o dosya erişime engellenmiş Genişletmek için tıkla ... linki yeniledim arkadaşım indirebilirsin
volveren12' Alıntı: indirilmiyorki o dosya erişime engellenmiş Genişletmek için tıkla ... linki yeniledim arkadaşım indirebilirsin
umitarig Üye volveren12' Alıntı: burda nedemek istiyor analamadım ya bu programı bılen biri çevirebilirmi Genişletmek için tıkla ... microsoft hesabını girdim oraya ben proğram açılmıştı Son düzenleme: 27 Mar 2014
volveren12' Alıntı: burda nedemek istiyor analamadım ya bu programı bılen biri çevirebilirmi Genişletmek için tıkla ... microsoft hesabını girdim oraya ben proğram açılmıştı
volveren12 Üye Goodjober' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tıklayıp 10 saniye bekleyin inmeye başlıcak Genişletmek için tıkla ... şimdi ordaki tüm driverları indircekmiyim ? girdim kurdum heralde şuanda dogru yerdeyim burdan sonra nasıl yüklüycem oyunu ?
Goodjober' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tıklayıp 10 saniye bekleyin inmeye başlıcak Genişletmek için tıkla ... şimdi ordaki tüm driverları indircekmiyim ? girdim kurdum heralde şuanda dogru yerdeyim burdan sonra nasıl yüklüycem oyunu ?