Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Rainesto

Üye
o yüklene %0 olan pencereyi kapat sonra telefona bi res at kilit ekranın açık wi-fiye baglı ol gene aynısı olursa usb çıkart tak hotmail hesabın telefondaki hesap olmalı

Tepkiler: yigitaga32
Kardeşim telefonunu görmüş ondan önce Bir hotmail hesabı falan istemiş senden sende kafadan sallamışsındır Microsoft hesabınla girmen lazımdı oraya bu arada o yüklemenin açık durmasına gerek yok çarpıya kapatarak kapatabilirsinBanada aynısı olmuştu programı sil tekrar yükle ondan sonra senden e posta ile şifre isteyecek microsoft hesabını gir onlara

Tepkiler: yigitaga32 ve Rainesto
hotmail hesabı derken anlamadım telefondaki msn tamam da başka yere hotmail girmedimki

hocam kurarken istemedi allah çarpsın ki

Özelden Tw yi at bi benim işim halloldu 3. oyuna çalışıyorum yardım ederim elimden geldiğince

Beyler ben 2 oyun yükleyebiliyorum 3. yü yükleyemiyorum sorun ne ne yapmalıyım bir yardım etseniz hani Abiler Hocalar Hünkarlar Bi yardım

En fazla 2 hakkın var tekini silip geri yükle kardeşimTekini silip yerine başka oyun yüklersin yani ;-)

1 . yöntemden bahsediyorum o 2 oyun değil miydi ya ?

arkadaşlar benim pcde deploy tool açılmıyo neden format mı gerekir .D