Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Benim de 1 gb ram di 2 gün önce 3 gb aldım

Toplama parça aldım İNŞALLAH ekran kartıda alcaz 1 gb beni götürür neyse konuyu sapıttık burda kilit atalım ram konusuna :P

Onu bunu bırakında güncelleme hala yok

Tepkiler: skynet
buda resimli kanıt yalan söyleyecek halim yok Yardımcı olmaya çalıştım kardeşim Forever W7/W8 and Lumia 920

buradan indirdiğim dosyaları nasıl yükleyeceğim?

1.yöntem ise yaptığın videoyu izleyerek devam et veya alfansoya sor o biliyor ama en iyisi videoyu izle orda vardı sanırım.Eğer sadece oyunun xap dosyasını indircem diyorsan buyur şunu indirceksin. 2 - download the game yazanı indir unlock yaptıysan ve powertoools varsa

nereye koyayım buindirdiğim dosyaları

Videoda var kardeş sanırım istersen oraya bak videoyu incele eğer videoda yoksa bana söyle ben elimden geldiğince yardımcı olayım.Daha kendi işimi bile halletmedim çünkü 920 kullananlar neden yapıyor anlamıyorum
siz zaten 1 gb oyunları indirebiliyorsunuzEvet Ben Windows 7 İso İndirdim İNŞALLAH yarın kurup deneyeceğim
İNŞALLAH sorunsuz kasmasız hallederim halledersem herkeze yardımcı olmaya çalışırım

direk xap dosyası olmadan bütün halde nasıl indirdrim gta san andreası

Microsoft Powertools ile yükleyeceksin Lumia 920 kullnanlar paralı oyunları yüklüyor anladın mı Uyanığız ya hani

Tepkiler: Lumia6yüz20 ve skynet
nerde beleş oraya yerleş

Tepkiler: Rainesto
Ya bu 1. yöntemin hiç sorunu bitmiyor bu sefer powertools hata veriyor (yüklerken) hata bu : napmam gerek ? programda hata vermeye başladı şimdi ney benim günahım ya

Son düzenleme:

yapamadın mı sonuç nedir ?