aygıt yöneticisine girin sağ tıklayıp özellikler var ona basıp Driver güncelle diyin iki seçenek çıkacak alttakini seçin ve bu 2 dosyanın olduğu klasörü seçin
Yine yüklicem bakalım Evet gerçekten paralı olmuş sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
unlock etmedi e posta şifre istedi girdim epostayı salldım şifre unlock ediyomuş gibi oldu sonra o fotoğraftaki hatayı verdiHayır beyler yanlışmış paralı değilmiş microsoft hesabınızla giriş yapıcaksınız o yere Bide Windows Phone Power Tools un Windows7 si için olanı var mı varsa link atar mısınız ?
Ya ben şimdi baykuşla kilidi açtım yani 10 oyun kurabiliyorum da diyelim ki sdk ile kilidi kapatsam tekrar baykuşla kilid açılır mı yoksa artık olay biter mi
Ya ben şimdi baykuşla kilidi açtım yani 10 oyun kurabiliyorum da diyelim ki sdk ile kilidi kapatsam tekrar baykuşla kilid açılır mı yoksa artık olay biter mi
Sevindim bedava olmasına bana tek oyun yeter peki lütfen cevaplayın şöyle bisi varmı misal gta sa ve angry bird go yükledim birini silpip baska oyunu yükleeybilirmiyim ?