csH Üye Gregor Mendel' Alıntı: real racing iniyor assasins creed deneyeceğim hocam gameswpphone.com da var ama angry birds çalışmıyor ayrıca Splinter_Cell de deneyeceğim Genişletmek için tıkla ... indirme linkini bulamadım yaa o sitede
Gregor Mendel' Alıntı: real racing iniyor assasins creed deneyeceğim hocam gameswpphone.com da var ama angry birds çalışmıyor ayrıca Splinter_Cell de deneyeceğim Genişletmek için tıkla ... indirme linkini bulamadım yaa o sitede
Dexter Morgan Üye sagokolosago' Alıntı: indirme linkini bulamadım yaa o sitede Genişletmek için tıkla ... asagıda kucuk mavi bir yazı var orası bu arada into the deadi yukleyin çok zevkli:
sagokolosago' Alıntı: indirme linkini bulamadım yaa o sitede Genişletmek için tıkla ... asagıda kucuk mavi bir yazı var orası bu arada into the deadi yukleyin çok zevkli:
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Win764 bitte olmuyor mu ? sürekli IpOverUsbSvc hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... hocam ilk sayfada verilen lite sdk ile oluyor
skynet' Alıntı: Win764 bitte olmuyor mu ? sürekli IpOverUsbSvc hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... hocam ilk sayfada verilen lite sdk ile oluyor
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Evet onu denedim zaten ama neyaptısam olmadı sürekli IpOverUsbSvc bu uyarıyı veriyor Genişletmek için tıkla ... hocam bende sıkıntı yok windows 8 32 bit kullanıyorum uac ve smartscreen ayarlarını kapatıp denermisin?
skynet' Alıntı: Evet onu denedim zaten ama neyaptısam olmadı sürekli IpOverUsbSvc bu uyarıyı veriyor Genişletmek için tıkla ... hocam bende sıkıntı yok windows 8 32 bit kullanıyorum uac ve smartscreen ayarlarını kapatıp denermisin?
yasiiin97 Üye skynet' Alıntı: Evet onu denedim zaten ama neyaptısam olmadı sürekli IpOverUsbSvc bu uyarıyı veriyor Genişletmek için tıkla ... windows update'den winusb device'yi güncelle bende o hatayı almıştım.
skynet' Alıntı: Evet onu denedim zaten ama neyaptısam olmadı sürekli IpOverUsbSvc bu uyarıyı veriyor Genişletmek için tıkla ... windows update'den winusb device'yi güncelle bende o hatayı almıştım.
yasiiin97 Üye skynet' Alıntı: Onların hepsi kapalı + virüs programı bile kapalı ama yok Neyse artık yapcak bir şey yok Genişletmek için tıkla ... dediğim yöntemle yapabilirsin
skynet' Alıntı: Onların hepsi kapalı + virüs programı bile kapalı ama yok Neyse artık yapcak bir şey yok Genişletmek için tıkla ... dediğim yöntemle yapabilirsin
bulutsuzgece Üye Goodjober' Alıntı: win 8 32 bit var kurtarmaz mı Genişletmek için tıkla ... Konunun altında Lite sürümü var. Onu deneyin.
Goodjober' Alıntı: win 8 32 bit var kurtarmaz mı Genişletmek için tıkla ... Konunun altında Lite sürümü var. Onu deneyin.
bulutsuzgece Üye skynet' Alıntı: Evet onu denedim zaten ama neyaptısam olmadı sürekli IpOverUsbSvc bu uyarıyı veriyor Genişletmek için tıkla ... İlk sayfada Not2 yazan yeri okudunuz mu? Orada bu hatayla ilgili ne yapılması gerektiği de yazıyor.
skynet' Alıntı: Evet onu denedim zaten ama neyaptısam olmadı sürekli IpOverUsbSvc bu uyarıyı veriyor Genişletmek için tıkla ... İlk sayfada Not2 yazan yeri okudunuz mu? Orada bu hatayla ilgili ne yapılması gerektiği de yazıyor.
Dexter Morgan Üye bulutsuzgece' Alıntı: Konunun altında Lite sürümü var. Onu deneyin. Genişletmek için tıkla ... hocam 2den fazla uygulama kuramıyorum ben acaba sınır 2 mi
bulutsuzgece' Alıntı: Konunun altında Lite sürümü var. Onu deneyin. Genişletmek için tıkla ... hocam 2den fazla uygulama kuramıyorum ben acaba sınır 2 mi
bulutsuzgece Üye Gregor Mendel' Alıntı: hocam 2den fazla uygulama kuramıyorum ben acaba sınır 2 mi Genişletmek için tıkla ... Belki AppStudio hesabıyla yapılan unlockta öyle olabilir bilemiyorum.
Gregor Mendel' Alıntı: hocam 2den fazla uygulama kuramıyorum ben acaba sınır 2 mi Genişletmek için tıkla ... Belki AppStudio hesabıyla yapılan unlockta öyle olabilir bilemiyorum.
yasiiin97 Üye Power tools'u yüklerken visual studio hatası veriyor. Nasıl yükleyebilirim power tools'u.
Dexter Morgan Üye bulutsuzgece' Alıntı: Belki AppStudio hesabıyla yapılan unlockta öyle olabilir bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... napalım bizde bitirip sileriz öyle yükleriz bu arada real racing 2 çalışıyor haberiniz ola bulutsuzgece' Alıntı: Belki AppStudio hesabıyla yapılan unlockta öyle olabilir bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... hocam birşey soracagım şimdi telefonlar unlock ya appstudio ile kilitleyip yeniden açsak acaba 10 uygulama kurabilirmiyiz?
bulutsuzgece' Alıntı: Belki AppStudio hesabıyla yapılan unlockta öyle olabilir bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... napalım bizde bitirip sileriz öyle yükleriz bu arada real racing 2 çalışıyor haberiniz ola bulutsuzgece' Alıntı: Belki AppStudio hesabıyla yapılan unlockta öyle olabilir bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... hocam birşey soracagım şimdi telefonlar unlock ya appstudio ile kilitleyip yeniden açsak acaba 10 uygulama kurabilirmiyiz?
Rainesto Üye bulutsuzgece' Alıntı: Konunun altında Lite sürümü var. Onu deneyin. Genişletmek için tıkla ... deniyim bakalım
bulutsuzgece' Alıntı: Konunun altında Lite sürümü var. Onu deneyin. Genişletmek için tıkla ... deniyim bakalım
Dexter Morgan Üye gaag' Alıntı: ya bu lite sürümü setup yaparken komut yöneticisi hata veriyor yok mu çözümü Genişletmek için tıkla ... hocam uac ve smartscreen ayarını kapayın splinter cell conviction çalışıyor!!!! @bulutsuzgece edit:telefon kafayı yedi vazgeçtim splinter cell çalışmıyor Son düzenleme: 12 Ocak 2014
gaag' Alıntı: ya bu lite sürümü setup yaparken komut yöneticisi hata veriyor yok mu çözümü Genişletmek için tıkla ... hocam uac ve smartscreen ayarını kapayın splinter cell conviction çalışıyor!!!! @bulutsuzgece edit:telefon kafayı yedi vazgeçtim splinter cell çalışmıyor
Heimdalll Üye Gregor Mendel' Alıntı: hocam uac ve smartscreen ayarını kapayın splinter cell conviction çalışıyor!!!! @bulutsuzgece edit:telefon kafayı yedi vazgeçtim splinter cell çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... nerden kapatılıyor
Gregor Mendel' Alıntı: hocam uac ve smartscreen ayarını kapayın splinter cell conviction çalışıyor!!!! @bulutsuzgece edit:telefon kafayı yedi vazgeçtim splinter cell çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... nerden kapatılıyor