windows phone hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ben de 920 diyorum. Diğer arkadaşlar nedenini söylemişler zaten. Bana bişey bırakmamışlar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
windows phone 8 android veya ios taki gibi bol uygulamsı olan bir mağaza kursa en kısa sürede iphone ve android telleri geride bırakarak birinciliğe yükselir. süper bir telefon 920 tek eksiği o da telefondan kaynaklanmıyor yeterli uygulamanın bulunmamasından kaynaklanıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
windows phone 8 android veya ios taki gibi bol uygulamsı olan bir mağaza kursa en kısa sürede iphone ve android telleri geride bırakarak birinciliğe yükselir. süper bir telefon 920 tek eksiği o da telefondan kaynaklanmıyor yeterli uygulamanın bulunmamasından kaynaklanıyor

50 popüler uygulamanın 46 tanesi şuan wpstore da mevcut. Yeni oyunlarda diğer sistemlerle aynı anda gelecek..

Ayrıca konu sahibi arkadaşa şunu da söyliyeyim 8x de 16 gb hafıza var ve microsd takılamıyor,920 32 gb

Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
peki bu 920 yi illaki turkcelldenmi almak zorundayim telefoncularda yokmudur daha

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
lumia 920 nin htc8x den daha fazla aksesuarı var
fiyatta önemliyse 820 al

- - - Eklendi - - -

peki bu 920 yi illaki turkcelldenmi almak zorundayim telefoncularda yokmudur daha

nokia shopdan al yada istanbul bilişim

sasasahamza

Üye
az ağırlık çalış kas yap ta ağırlığını hissetme.ağırlık yüzünden o ekrandan mağazadan vaz geçersen harbi.. Nese karar senin abarttım ben birazda

Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
az ağırlık çalış kas yap ta ağırlığını hissetme.ağırlık yüzünden o ekrandan mağazadan vaz geçersen harbi.. Nese karar senin abarttım ben birazda

:D inan olsun yatarken iphone bakarken diyorum şu zıkkım daha hafif olsa diye :D
artık nokia ile ne olur bilinmez :ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
uygulama lar artar insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt