papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Acaba daha once Nokia calisanlari iphone mu kullaniyordu da lumia gelene kadar iphone domine ediyordu o pazari.
Ama mutluyuz hünkarım,sen de mutlu olmaya bak.Bu dünya gelip geçici;iki Gâvur yapımı sistem için birbirimizi kırmaya,üzmeye,iğnelemeye ne gerek var ki?O yüzden kimse üstü kapalı birbirine laf atmasın lütfen.
Ama mutluyuz hünkarım,sen de mutlu olmaya bak.Bu dünya gelip geçici;iki Gâvur yapımı sistem için birbirimizi kırmaya,üzmeye,iğnelemeye ne gerek var ki?O yüzden kimse üstü kapalı birbirine laf atmasın lütfen.
enteresan olan durum cihazı eline alıp kullananlar cihazdan etkileniyor ama nedense cihazın resminden hariç hiçbir şeyini görmemiş olanlar sanki aylardır bu telefonu kullanıyormuş gibi ahkam kesiyorlar
Henüz telefonu gelmedi.hayır bana laf eden kişi o telefonu kullanmış olsa tamam diyeceğim de böyle komik yorumları eleştiri diye yazmıyor mu ona bitiyorum. ayrıca senin yazdıkların eleştiri değil direk sataşma. ultrayer da bu yüzden banlandı. sessiz sakin takılıyorum işte ne istiyorsunuz benden? illa geleyim ortam gerilsin bu mu yani? önceden söylediklerim öncede kaldı ama illa bir yerde sataşacaksınız. siz burada bir şey yazmasanız böyle saçma tartışmalar çıkmayacak bile.
şimdi tekrar gelelim kullandı kullanmadı meselesine. eline ne kadar aldın o telefonu? kaç kere inceledin? inceleme videosu yaptın mı buradaki üyeler için? amerika'dan aldınız lumia 900'ü niye hala teorik konular var. ben yeni telefon alıcam ve mod olucam yeni açılmş forumda, kullandığım telefon'un inceleme konularıyla donatırım eksiklerini, ekstralarını gizli özelliklerini ortaya çıkarırım resimlerle videolarla. en ince ayrıntısına kadar girerim o telefonun. n8 aldığım zamanda böyle bir imkanım yoktu diğer üyeler, özellikle ozzgurr bunları fazlasıyla yaptı ama sizin imkanınız var, madem çok kullandınız bunları istiyoruz. bana laf yetiştirene kadar önce telefonu kullanın bari ondan sonra konuşun.
Henüz telefonu gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?