kimbilir_01
Üye
Hocam clash of clans hariç diğer uygulamalar resmi instagram yok gibi onun yerine 6tag var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam yok gibi dedim bu bir işe yaramıyor
Güncelleme Gelmeyeceğini Nerden biliyorsun ?Hocam yok gibi dedim bu bir işe yaramıyor
Güncelleme Gelmeyeceğini Nerden biliyorsun ?
@esmercan3 Birazdaha Bekleye bilirsen WP10 Neler Getiriyor Görebilirsin Ona Göre Alırsın daha iyi olur.
Sırf Nokia İçin Alacaksanız Çok Yakında Microsoftla Sözleşmesi Bitecek Androidli Cihazlarla Karşımıza Çıkacak bkzAynen öyle yapcam emre benim adım da emre bu arada
Nokia hala adam gibi bi fiyattan cihaz sunmayı başaramadı.ne yazık ki bakalım biraz daha bekleyim.
Sırf Nokia İçin Alacaksanız Çok Yakında Microsoftla Sözleşmesi Bitecek Androidli Cihazlarla Karşımıza Çıkacak bkzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen adaş...Inşallah öyle olurNokia benim ilk telefonum oldu ve ondan devam edeceğime de inanıyorum
aynen adaş...
bkz nokia 3310-6600-n73-lumia525-1320-X2
Windows Phonede Biraz Toparladı Ondada İsimi silindi Şuana kadar Meego Gibi sistem ile devam etseydi mağazayı biraz toparlasaydı kusursuz Bir telefon yapıp Android Piyasadan silerdi Maalesef Android 5.0 2016 Telefon üretimine devam edecek..Nokia olarak 603 e kadar yaklaşık bi 30 telefon kullandım sahip oldum yani en sevdiğim zevk aldığım telefon nokia olmuştu ama bi android yapsaydı patlama yaşardı .s Microsoft batırdı
Alternatifler var:Clash of clans Sadece X Serisi Ve Nokia N1 Var
Windows Phonede Yok ;(
Ciddi ciddi çok üzüldüm artık bi tablet alır oynarım bende bakalım
Konuya dönelim aslında
Lumia da çok kötü bi seri yapmış ya fiyat performans cihazı hiç yok
Instagram BETA'dan bahsediyor;Hocam yok gibi dedim bu bir işe yaramıyor
Arkadaşım ne sözleşme bitmesi iyi misiniz? Nasıl haber okuma yapınız var anlamıyorum.Sırf Nokia İçin Alacaksanız Çok Yakında Microsoftla Sözleşmesi Bitecek Androidli Cihazlarla Karşımıza Çıkacak bkzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncelleme Gelmeyeceğini Nerden biliyorsun ?
@esmercan3 Birazdaha Bekleye bilirsen WP10 Neler Getiriyor Görebilirsin Ona Göre Alırsın daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?