: Ana menüde "Para Durumu" şeklindeki seçeneği "Sikke Durumu" diye çevirmişler, ne güldük yaaaa, buda benzer bir şey olmuş
![]()

çılgın derken aklını yitirmiş anlamında söylemiş olamam bence,her ne ise,
Oyun güzelmiş amantelefon beni oyundan atıyor 5 dakika sonra. Böyle olunca moralim çok bozuluyor telefonu fırlatasım geliyor.
İlginç.Bu arada tam ben bu satırları yazarken, geliştirici dil dosyalarını göndermiş bana.
Ben şuna bi el atayım.
Vira bismillah
Adam gibi çevrilmiş hali yakında mağazada diyebiliriz şimdiden![]()

Kolay gelsin, yardıma ihtiyacın olursa buralardayım.
![]()
Off olay budur dostum hadi bakalım![]()

Ben Nokia QR kullanıyorum, gayet düzgün çalışıyor. Tavsiye ederim.BarQR scan kullanıcıları bu uygulamayı önerirler mi?
Veya önerebileceğiniz alternatif bir uygulama var mı?
BarQR scan kullanıcıları bu uygulamayı önerirler mi?
Evet çeviri bitti. Geliştiriciye geri gönderdim.
Eminim yakında güncelleyecektir.
Bu arada dil dosyasını 2 kere çevirmek zorunda kaldım.
O kadar uğraşıp bitirmiştim, kaydettiğimde nedense bütün içerik silinmiş.
O kadar emek boşa gitti, Sil baştan bir daha çevirmek zorunda kaldım.![]()
BarQR scan kullanıcıları bu uygulamayı önerirler mi?
kaydedilmiş kod taramayı uc browser bile yapıyor İsmet.
Bar qr tarayıcı programının diğerlerine göre şöyle bir artısı var; qr kodu resim formatında ise, indirip programa yüklediğinde direk tanıyor. Ama kamerayla kod okuyamıyorum ne yaptıysam.
Ben az önce yazdım ama görmediniz herhalde, Nokia QR o konuda iyidir. Şu ana kadar hiç kameradan QR kodu okuyamadığı olmadı ki çok hızlı geldi bana hemen linki aşağı çıkartıveriyor.Bana özellikle kamera'dan okuyan uygulama gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum![]()
Ben az önce yazdım ama görmediniz herhalde, Nokia QR o konuda iyidir. Şu ana kadar hiç kameradan QR kodu okuyamadığı olmadı ki çok hızlı geldi bana hemen linki aşağı çıkartıveriyor.

Bana özellikle kamera'dan okuyan uygulama gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum![]()
Arda mağazada qr kod okuyucu var çok başarılı ve sorunsuz çalışıyor, yorumlara bakma sen. Ama uc browser yüklü ise zaten o bu işlemi yapmakta gayet başarılı
kaydedilmiş kod taramayı uc browser bile yapıyor İsmet.
şimdi surfy indirdim çok kıyak valla. IE'nin tahtı sallanıyor gibi şimdilik 
Hadi ya, o tarayıcıyla pek işim olmadı Gökçen.. Kurdum kaldırdım iki kere. O yüzden doğal bilmememşimdi surfy indirdim çok kıyak valla. IE'nin tahtı sallanıyor gibi şimdilik
![]()

Forever IE![]()
Nokia QR kullanmayı düşünüyorum.Eğer farklı alternatifleri olan kimse yoksa![]()
Evet Surfy'nin kullanışlılığı gerçekten çok iyi.
Türkçesi düzeltilirse daha hoş olacak
İnşallah geliştiricisi uygulamayı güncellemelerle daha iyi yerlere taşır.