n000k
Üye
5 lira? cokmus yaw.simdiden zaten 4 lira harcadim 2 uygulama icin..kartin dibine gomcem yakinda :S bole ii. En iyisi bisey saymiyim teldebuldum 5 tlbu cüzdana kredi kartı yada banka kartıda ekleyemedimki alayım bi kaç uygulama
Windowsphone.com'a microsoft hesabınla login olduktan sonra köşedeki profil adının altında hesap ayarları bölümünden "Ödeme Bilgileri Düzenle" diyerek kart ekleyebilirsin.
peki böle yapınca l920 deki cüzdanda görünürmü kartım?
Oyun olarak "Wordament"..
Kesinlikle öneririm be bağımlılık yapıyor. Ama internet gerektiriyor çünkü online. Ayrıca ücretsiz indirebilirsiniz ve xbox adı altında olduğu için ödüllü.
Bir kaç Türk gördüm sıralamada.. Oyun şöyle oluyor: 2 dakikanız var size 4x4 bir tablo veriyorlar Yani 16 kareden oluşan bir tablo. Her karede bir harf var. Sizde o harfleri birleştirip anlamlı "ingilizce" kelimeler oluşturuyorsunuz. Sonunda da dünyadaki sıralamanız gözüküyor. Rekorum 320 puan ile 171. lik.2 kezde best of day'e girdim ayıtır söylemesi.
oyunlardan mirror's edge
Evet görünüyor sanırım. Cüzdan ile WP hesabı senkronize çalışıyor.
Bende yüklü ama öyle fazla oynamadım.
Vaktim daha ziyade MineSweeper ve Ultima Reversi ile geçiyor
Musical Simon oyununu da tavsiye ederim. Hafıza oyunu.
Ben level 13'e gelebildim en fazla.
- - - Eklendi - - -
O paralı değil miydi Ali Kemal
eskiden paraliydi nokia collection da artik ucretsiz
Ben bakıyorum 7,00 TL yazıyor
I love lumia900
minesweeper beleş dostlarşimdi indirdim.. ultima reverside 2 çeşit var free ve pro.. pro suda sadece 2 tl.. 7 lira olan hangisi?? musical simon da ücretsiz..
IM+
Wordament
Anadolu Ajans
Tube Pro
Angry Birds: Star Wars
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?