luckysleven
Üye
Telefonu aldığım ilk zamanlardan beri kullanıyorum, gerçekten çok başarılı bir uygulama. Çok komik ve eğlenceli resimler yapabiliyorsunuz. Mutlaka deneyin.
Daha önce mutlaka verilmiştir ben uygulamayı tekrar hatırlatmak istedim . Çok başarılı bir resim editleme uygulaması . Özellikle keyfinize göre keep calm posteri oluşturabiliyorsunuz çok hoş olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunlar hep paylaşıldı kardeşim
Kimisi ayrı konu olarak, kimisi geçmiş sayfalarda
Photoplay ile ilgili ayrı konu açmıştık sanırım.
Hocam forum ortamlarını bilirsin kimse gidip 3. sayfadan gerisine bakmaz bende hafıza tazelemek istedim : ) 10 sayfa gerideki konunun hortlaması hoş olmaz, yoksa paylaştıklarımı ilk defa benim keşfetmediğimi biliyorum yinede mod olarak takdir sizin istiyorsanız silin
verilmiş olabilir ama yine de paylaşayım, guitar hero`nun piyano versiyonu gibi, çok keyifli bir oyun, ayrıca kafanıza göre piyano da çalabilirsiniz oyun dışında.deneme sürümünde sadece 3 şarkı çalınabiliyor, ama yine de çok keyifli
Arkadaşlar bir şey soracağım bu shazam ve soundhound uygulamalarının Türkçe şarkı veri tabanı yok değil mi? Zira az önce arattığım levent yüksel şarkısını ikisi de bulamadı.
Shazam pek Türkçe alt yapı barındırmıyor Özgür, eğer Shazam Encore kullanırsan bulamadığı şarkı sayısı yok denecek kadar az.
Sağ ol Gökçen'im deneyelim bakalım
Olsun yahu önemi yokKusura bakmayın ücretli olduğunu belirtmem gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?