papakudioflu
Emekli Yönetici
@YkPkYArkadaşlar konu dışı olacak ama Yakup ya da Ykp nicki bir arkadaş vardı. 920 kullanıyordu. Aktif olarak konulara da katılıyordu. Bilgisi olan var mı görünmüyor bir süredir. Geçmiş mesajlara baktım orda da bulamadım.
aynı şekilde şuanki hali bi yeterli benim içinYa kolaylık bakımından messenger e baloncuk gelsin bide bildirim çubuğu biraz daha geliştirilsin benim için tamam bu sistem
Whataspp 2 dakika mı ? Sen edge ile bağlansan o kadar sürmez!lumia 920 ile wp denemek istedim.whatsapp ı 2 dakikada açan , dışarıdan apps kurulamayan , ara yüzüne dokundurmayan mağazası zayıf ve bence 3 - 4 sene sonra ancak tekrar denebilecek OS .. şanslıyım 50 tl farkla dogubanktan nexus4 ile değiştirdim.5.01 saf androidle keyifli telefon kullanıyorum.
O kesin 2 saniyedir ve androidde 1,11 saniyedir onun için wp beş para etmezAbi hepsini geçtim whatsapp nasıl 2dk. açılıyor ya
Buradakilerin Hepsi NokiaFanları Artık Sevmiyorum Windows Phoneyi Nokia İçin Alıyordum Zaten Goodbye Microsoft Lumia... Hello N1Adam WindowsPhone sevmişse;
1- Whatsapp varsın 0.5 saniye geç açılsın. Zaman ayarlı bomba değil sonuçta. 0.5 saniye ya, kimseye bir şey olmaz merak etmeyin.
2- Dışardan sayısız uygulamayı neden telefonuna doldurup yığsın? Sanki hepsini kullanacak mı? Hele de kullandıkları işini görüyorsa...
3- Arayüz zevk meselesidir. Sevmeyen o kişiler satın alırken bilmiyor mu kutucukları? Almışsa hoşuna gitmişte almıştır. Yalan söylemesin.
Herkesin zevkleri kendinedir arkadaşlar, insanlar hep sanıyorlar ki kendi seçimleri en başarılı olan.
Bi samsungla kiyaslarsan oyle olur nexus 5 le kiyasla anlarsin farkiTelefon garantide olduğu sürece wonder kullandım rom-root ne ararsan yaptım ama bi wp olmuyor benim için whatsapp geç açılıyor doğru ama wp ile androidte rehber açılış hızına bak
Telefon garantide olduğu sürece wonder kullandım rom-root ne ararsan yaptım ama bi wp olmuyor benim için whatsapp geç açılıyor doğru ama wp ile androidte rehber açılış hızına bak
Kullandığın Cihazda Android OS, v2.3.5 (Gingerbread) Yüklü Geç Açılması Normal Nexus 6 & 930 Karşılaştır Bakalım Sen Android Nokia Yok Diye Sevmiyorsun Bknz: Nokia N1 Coming Soon 2016 N2 Phone..Telefon garantide olduğu sürece wonder kullandım rom-root ne ararsan yaptım ama bi wp olmuyor benim için whatsapp geç açılıyor doğru ama wp ile androidte rehber açılış hızına bak
Nokia Gitti Tekrar WP Alacakmısın?Bu adam bence bizim sayfayı trolledi. Baksana azıcık yazıp gitmiş. Bizde adama laf yetiştiriyoruzandroidçilerden gelen bir trollemedir kesin bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?