ddnet
Üye
Tüm uygulamaları dahili hafıza üzerinde çalıştırmanız performans için daha iyi.
Ayrıca, haritalar veritabanını, fotoğrafları, dökümanları da SD Kart üzerinde(Harici hafıza) kullanmanızı öneririm.
Sadece bir hatırlatma...)
cepte ki videoları convert edip boyutunu duşurebileceğim bir uygulama var mı?
cepte ki videoları convert edip boyutunu duşurebileceğim bir uygulama var mı?
Edge maalesf arka plan da müzik ve video oynatmıyor. Monument browser var çoklu pencere destekleyen ama deneme yapamıyorum. İnternet bağlantım aşırı derecede yavaş (96 kbps !!!)microsoft edge arka planda video ve müzik oynatma yapıyormu yapıyor ise bir ayarı varmı bende arka planda oynatmıyor
Bugün gün içinde denerim. Sonucu yazarım (Edge üzerinden facebook kullanıyorum ekseri. Uygulama aşırı şişme yapıyordu)Arkadaşlar bir kaç sorum olacak;
Facebook uygulaması bir ara SD karta yukelenemiyordu. Atmalar oluşuyordu, bir ara güncelleme geldi. Bu sorun ortadan kalktı mı? Uygulama benim şuan dahili hafıza da, atma sorunu da şuana kadar yoktu. Bugun atmalar başladı SD karta yüklenebiliyor mu?
NOT: Facebook surumu Microsoft'un tam surumu olan versiyonu yüklü.
Edge maalesf arka plan da müzik ve video oynatmıyor. Monument browser var çoklu pencere destekleyen ama deneme yapamıyorum. İnternet bağlantım aşırı derecede yavaş (96 kbps !!!)
Monument BrowserLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bugün gün içinde denerim. Sonucu yazarım (Edge üzerinden facebook kullanıyorum ekseri. Uygulama aşırı şişme yapıyordu)
Denemekten zarar gelmez.Arkadaşlar bir kaç sorum olacak;
Facebook uygulaması bir ara SD karta yukelenemiyordu. Atmalar oluşuyordu, bir ara güncelleme geldi. Bu sorun ortadan kalktı mı? Uygulama benim şuan dahili hafıza da, atma sorunu da şuana kadar yoktu. Bugun atmalar başladı SD karta yüklenebiliyor mu?
Şuan diğer bazı uygulamalarda da atmalar başladı. Bugün Twitter ile WhatsApp arası dolaşırken telefon kitlendi ve titreşim takılı kaldı. Sebebi sizce ne olabilir arkadaşlar?Arkadaşlar bir kaç sorum olacak;
Şuan diğer bazı uygulamalarda da atmalar başladı. Bugün Twitter ile WhatsApp arası dolaşırken telefon kitlendi ve titreşim takılı kaldı. Sebebi sizce ne olabilir arkadaşlar?
Twitter sorunu bende en az 2-3 yapıdır var. Resim , twit, dm atarken çöküyor kapanıyor kafasına göre takılıyor. Daha açarken atma yapmadı. Ama onu da yaparsa uygulama tam olacak.Aynı durum twitter ı güncelledikten sonra bana da oldu . Telefon kilitlendi ve kendiliğinden reset attı . Twitter yeni versiyonda sorun var sanırım.
Facebook hafızana kartına taşınabilir durumda taşıdım sorun vermedi. Hızlı idi.Arkadaşlar bir kaç sorum olacak;
Dediğiniz şekilde birazda BETA kullanalım. Bakalım nasıl olacak...Face, whatsap, messenger bunların betasını kullanın. Beta yazmasına bakmayın normallerinden daha iyi çalışıyorlar...
Twiter için bişey diyemem ama bende atmıyor..
Bunun dışında kararlı surum kullanın insider olmayın o farklı
Send from MTALK on Microsoft Lumia 640 XL
Dostum ben denedim, defalarca denememe rağmen her seferinde attı. Birde BETA sını kullanalım. Eskisini kaldırıp, direkt Sd Karta kuralımTwitter sorunu bende en az 2-3 yapıdır var. Resim , twit, dm atarken çöküyor kapanıyor kafasına göre takılıyor. Daha açarken atma yapmadı. Ama onu da yaparsa uygulama tam olacak.
Facebook hafızana kartına taşınabilir durumda taşıdım sorun vermedi. Hızlı idi.
windows 10'da neden siyahlar tam siyah değil bilen varmı? 8.1 de iken ekran görüntüleri daha netti ve berraktı. 8.1'e dönmeden ayarlama şansımız varmı?
Yok be erhan bu telefondada 8.1 de iken siyahlar daha siyahtı. windows 10 dan sonra gri oldu ve kamera çekim kalitesi de fotoğraf gösterme kalitesi de denim e göre berbat. 8.1 e dönmek istemiyorum windows 10'un dizaynı güzel ama içi boş aynı vista gibi. eşimde lg g4 stylus var canavar gibi gösteriyor o da ips lcd ama maşallahı var. Neden benim telefon güzel göstermiyor anlamadım gitti.925 kullanıyordun o sırada amoled ekranın vardı hatırla amoledde sıyah pixeller yanmaz
Yok be erhan bu telefondada 8.1 de iken siyahlar daha siyahtı. windows 10 dan sonra gri oldu ve kamera çekim kalitesi de fotoğraf gösterme kalitesi de denim e göre berbat. 8.1 e dönmek istemiyorum windows 10'un dizaynı güzel ama içi boş aynı vista gibi. eşimde lg g4 stylus var canavar gibi gösteriyor o da ips lcd ama maşallahı var. Neden benim telefon güzel göstermiyor anlamadım gitti.
Wp10 da kamera çekim berbat. Denim deki o kalite hiç yok. O kadar kameraya güncelleme geliyor o kadar iğrenç çekiyor ki resimleri 640 XL telimden soğuyacağım resmen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?