İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Live lockscreen beta olması lazım ama mağazada yok

mTalk'tan gönderildi

acaba 8.1 de gözüküyor mu windows 10 pc ve mobilde gözükmüyor, bu arada bir tane daha vardı harita falan ekleniyordu onun adı neydi

Tetra lockscreen

mTalk'tan gönderildi
Win Phone 8.1 kullanıcısı olarak Live Lock Screen Beta 8.1 mağazasında görünüyor, ancak Tetra Lock Screen yok!

Ya arkadaşlar bi dostumun telini sökeceğiz lakin bir vida var yalama olmuş durumda ( bunu ben yapmadım ) bunu nasıl sökeriz? İçine lastik koyma çift karışım yapıştırıcı vs denendi, yuva açma da denendi ama yeri kısıtlı olduğundan açılamadı, varmı bilen yöntemini!!!

çeke bilceğini düşünüyorum ? başka yolu varsa dene

Tepkiler: kimbilir_01

BLasTeaR

Üye

Abiciğim onları biliyorum, şuan zaten bir tane İninal Kart ile Paypal Kartım ekli, ben Bankamatik (hesap kartı)'nı eklemeye çalışıyorum şu hatayı alıyorum:
Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvurun.
Hata kodu

Kod:
30225--qMhLAAAAAAAAAAA-55175772-1a7a-4446-8b88-5e22086006e8

serinaga

Üye

Bankamatik kartını tanımlayamıyoruz diye biliyorum ...

Windows mail oturumu için kod oluşturan bir uygulama vardı. Linkini verebilir misiniz???

eRdaL.

Üye
Arkadaşlar flaş atmak için kullandıgımız uygulama karma deger hatası veriyor nasıl çözebilirim
Bilen biri yokmu