İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Rainesto

Üye
arkaplandan engellediyseniz olabilir

Bazı yerlerde sarının rengi atıyormuş diyorlar, doğru mu?

dakamon

Üye
Arkadaşlar şöyle bir şey sormak istiyorum benim sms ler yedeklemesi açık fakat ben sıfırlamadan önce telefonumu her ihtimale karşı birde bilgisayara kaydetmek istiyorum sms leri. Skydrive a girdim bulamadım mesajlarımı lütfen yardımcı olurmusunuz bu konuda.

Arkadaşlar sarı CC-1043 un rengi hemen atıyor mu?

arkadaşlar eposta eşitleme ayarlarının en altında sunucu var orada hangi eposta adresi olmalı kendi kullandığımız değil mi??
eposta gönderemiyorum sunucu hatası alıyorum ve sunucuda yazan eposta adresi farklı bir adres bana ait değil :S
sizde nasıl acaba? Saygılar

tamam hocam az önce sorun vardı galiba şimdi düzeldi eşitlemeyi yapabildim..
teşekkürler

ya arkadaşlar benm sistem dosyasının boyutu 3,27gb çok fazla oyle degilmi nasıl azaltırız
bilgis olan varsa paylaşa bilirmi

çok sinir bozucu bir durum ya ses tuşuna basıyorum kısıyo gözüküyor kısmıyor wp'yi okadar överdim ama şimdi pişmanlık hissi beni benden alıyor...
Aynı sorun bende de var kulaklığımdan dolayı mı oluyor diye düşünüyordum, sanırım kulaklığım suçsuzmuş

4MaGuS

Üye
yedeklemeler skydriveda gözükmüyor galiba bende görmedim hiç ancak kabloyu takıncada mesajlar falan gözükmüyr yani edekleme şansınız pek yok gibi bu durumda

erndrdyk

Üye
Sanırım daha önce yuklemediyseniz geliştirici ile irtibata geçmeniz gerekiyor, uygulama beta çünkü
geliştirici @teAtalay

hayır yüklü fakat hiç bir şeye basmadan seviye atladınız diyor ve hiç bişi yazmaya izin vermeden oyunu bitiriyorHatta sorunuda anladım 5 dakika sure 3-4 saniyeye inmiş

PureFood

Üye
hayır yüklü fakat hiç bir şeye basmadan seviye atladınız diyor ve hiç bişi yazmaya izin vermeden oyunu bitiriyorHatta sorunuda anladım 5 dakika sure 3-4 saniyeye inmiş
evet şimdi açtım ve gördüm 5 saniye komik olmuş bir yanlışlık yapıldı herhalde, diğer güncellemeye kadar oyun iptal anlaşılan

teAtalay

Üye
Merhabalar @PureFood , @erndrdyk ,

Seviye atlamalarındaki sorunları tespit amacıyla yaptığımız bir çalışmaydı. Konu ile ilgili bilgilendirme için teşekkürler @PureFood.

Bu arada oyun kapalı betada, açık betaya geçtiğimiz zaman haber veririz.

Tepkiler: PureFood

PureFood

Üye
Teşekkürler üstad, ismim purefood olarak geçiyordu tester'a dönmüş, yeniden kayıt olmam mı gerekli ?

slm arkadaşlar lumia 520 cihazımda Nokia care ye girdim garantinizi kontrol edine girdiğimde

Garanti Durumu; Türkiye Garanti Dışında yazıyor ve ayrıca GDR3+BLACK de halen gelmedi faturalı almıştım bilindik bir yerden fikri olan ?

HeroMR

Üye
Ben Turkcell'den telefonu tahüt ile aldım. 625'e ayda 70TL veriyorum. (+ konuşma vs. var) Aylık +5TL versem yani 75TL versem 820 alabiliyormuşum Sizce değiştirmem mümkün mü? Kullanılmış cihaz herhalde kabul etmezler ama :S Daha alalı 2 hafta anca oldu :S

Beyler skyoe'den hiç bildirim gelmiyor. Bildirimleri açtım skyoe'ye girmesem göremiyorum hiç mesajları

csH

Üye
Beyler skyoe'den hiç bildirim gelmiyor. Bildirimleri açtım skyoe'ye girmesem göremiyorum hiç mesajları
bende sıkıntı yok kaldırıp tekrar yükle zaten arka planda engellenemiyor mesajları al dediysen gelmesi gerekiyor bi de pil tasarrufunun etkin olmaması gerekir