Arkadaşlar benim 920de yeni bir sorun oluştu. Dün arabamın teybine bağlamıştım kabloyla. Sanırım uç doğru değildi ve müzik bozuk ses verdi. Buraya kadar birşey yok fakat ben ucu az oynatınca ses düzeliyordu. O şekilde Bi dk kurcalayıp vaz geçtim. Eve geldiğimde arkadaşım aradı ve ben telefonun çalma sesini duydum ancak arkadaşın sesi bana gelmiyordu. Kapatıp ben aradım. Tuş sesleri yoktu, yine arkadaşı duyamıyordum ve sesi hoparlöre verdim. Ancak konuşabildik. Kulaklık takıyorum ses var, çıkarıyorum ses yok. Alarmlar tuş sesleri ahize müzik video sesleri vs kulaklıkla var çıkarınca yok. Sadece telefon aranınca zil sesini veriyor. Bu şekilde.
konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar var mı? Bu arada teli sıfırlamayı bile denedim ama nafile. Artık telimin sorunları Ön kamera tozu, arka flaşın çalışmaması, ön cam çatlağı ve son olarak ahize sorunuyla 4 soruna ulaşmış durumda
Tele servis garantidışı kalmış diyerek geçen sefer benden yeni telefon parasına yakın bir meblağ istemişti de kabul etmemiştim. Yılbaşı öncesi iyice canım sıkıldı.