Windows Phone App Studio | Microsoft

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
Yararlı. Microsoft İlerliyor :)

xemorytr

Üye
sirket hesabı olması gerekiyor diyor onu nasıl yükleyeceğiz

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
bu müthiş bir şey gerçekten. gelecekte daha da geliştiğinde neler olacak tahmin bile edemiyorum...

xemorytr

Üye
ve sunucu çöktü :D

[h=1]Internal Server Error Error 500[/h]
Oops ! Something went wrong. Use your browsers Back button to navigate to the page you have prevously come fromOr you could just press this neat little button:

serinaga

serinaga

Üye
Basit bir uygulama yaptım bunu nasıl yükleyebiliriz?

Size e-mail ile gelen QR kodu paylaşmanız gerekiyor sanırım, kodu okutan uygulamayı telefonuna kurabiliyor ...

- - - Eklendi - - -

Haydi bakalım ben de bir UYGULAMA yapıyorum bakalım becerebilecek miyim :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Bu arada konu için :tşk:, çok faydalı olmuş gerçekten. Biraz daha karıştırıp, daha açıklayıcı hale getirirsek FORUM'un alayı UYGULAMA geliştirici olur çıkar wallaa :kop2:

- - - Eklendi - - -

48 saatte 30.000 proje başlatılmış:oha:

Hahhaaaa tam da onu diyordum, meğer konu forum dışı da patlama yapmış :zuhaha:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Şablon kullanmadan yap çok güzel şeyler çıkıyor :)

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Size e-mail ile gelen QR kodu paylaşmanız gerekiyor sanırım, kodu okutan uygulamayı telefonuna kurabiliyor ...

Evet o QR kodu ile şirket hesabı yükleniyor ve daha sonra uygulama kurulabiliyor :oke:

Bay H

Bay H

Üye
istediğim youtube kanallarını ekleyebildiğim güzel bir uygulama yaptım youtube uygulamasını aratmıyor :ehe

Bu arada haber için teşekkürler.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
bende bir deneyeyim bakalım ne olacak :D

narnia16

narnia16

Üye
Bence oluşturulan uygulamalar mağazaya yüklenebilse, tabi ki Microsoft yetkilileri tarafından kontrol edilmek şartıyla, mağazada kısa sürede çok büyük ilerleme olur.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Bence oluşturulan uygulamalar mağazaya yüklenebilse, tabi ki Microsoft yetkilileri tarafından kontrol edilmek şartıyla, mağazada kısa sürede çok büyük ilerleme olur.

Wp8 app Studio sisteme ilgi artsın diye yapıldı.
kısıtlı her şey mağazaya çıksa nolur ki :)
Dev centera üye olmanızda gerekiyor bundan gelir sağlıyor Microsoft az da olsa

mesutcinik

mesutcinik

Üye
gerçekten güzel bi olay olmuş bu geliştirilirse bomba bişey olur, tadından yenmez :)

marazruno123

Üye
48 saatte maxicep ailesinin haberi yoktu şu an eski konulardan birinde bir arkadaş kendi uygulamasını yapmak istiyordu hah o an şu an.

yeminli06

yeminli06

Üye
Uygulama yapanlar QR kodları paylaşsın başkaları da indirebiliyor mu bakalım ?

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Evet paylaşalım ben eklerim :)

bozokluht

bozokluht

Üye
Biraz uğraştıdı ama değdi gibi :) (2 saat) beta sayılır , Haberler :

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar yaptığınız uygulamaların ne işe yaradığını kısaca açıklayıp sunarsanız çok iyi olur bence :D:D

bozokluht

bozokluht

Üye
Rss lerden haber okuyucu tarzında bişey benimki , şuanlık sadece hürriyet milliyet ve cnn turk var :)

Üst Alt