Eleştiri kabul edemiyorsan bu forumda işin ne canısı? ^^
2.olarak wp ios dan hiçbirşey almadı
) bildirim merkezi şeysi androidin bir lutfu ve wp de ios gibi bunu androidden aldı. Sonrası canısı bu Facebook senkronizasyonları falan filan ios bunları wp den çaldı wp 7.5 ile kazanılmış bi ozellik tabi ki .Multi task desen tamamen Windows Phone kokuyor sadece bi uste alta çekme eklediler. Apple hep bu zaten 1 2 özellik ekleyip biz yaptık derler.daha yazmamı istersen yazabilirim ama cidden şu wp forumuna girdiğimden beri senin ios fanlığın canımı sıkıyor .lütfen doğru yorum yapıp yanlış eleştirme , kendine iyi bak canısı ( profiline bakıp seni kız zannediyorum ara sıra kibarlığımı buna ver ^^ )ne desem boşa gülüp geçiyorum
![]()
Bakın bakalım kim kimden çalmış.Klavye canavarlığı ile değil, araştırma ile kanıt gösterin.
WebOS
2008: WebOS:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2013: iOS 7:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2010: WP7:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linklere baksaydın bu derece saçmalamazdın belki.Web Os mobil işletim sistemi mi ? Ona bakarsan Windows 2000 den beri sağ altta bildirim simgeleri bulunduruyor android ondan çaldı o zaman.ilk multitaskı görsel olarak win 7 ile yaptı android ondan çaldı o zaman , masaustu denen kavramı Windows buldu android çaldı , neyin kafası ben sana mobil diyorum yoksa herşeyin anası yine bilgisayar klavye canavarı arkadaş
Yarası olan gocunur koçum. Ben orda karşı tarafa saldırma anlamında dedim. Bu forum sen ve senin gibiler için değil. Milletin kullandığını aşağıla ,yorumlarıyla dalga geç. Bilmişlik taslama yeri değil burası. Senle tartışan kişilere diyorum burdan. Burda adam akıllı tartışanda var konuşanda.Ne demek herkes kendi platformunda takılsın? İstediğim işletim sisteminin konusuna mesajımı atarım kime ne bundan?
Ne içtin sen? Tartışma yaratan kim acaba? Koçumlu konuşunca kendini büyük mü sanıyorsun şimdi? Bi git be.Yarası olan gocunur koçum. Ben orda karşı tarafa saldırma anlamında dedim. Bu forum sen ve senin gibiler için değil. Milletin kullandığını aşağıla ,yorumlarıyla dalga geç. Bilmişlik taslama yeri değil burası. Senle tartışan kişilere diyorum burdan. Burda adam akıllı tartışanda var konuşanda.