Windows Phone+ Android+İOS

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Su an icin kesinlikle Android. Fakat WP hicte yabana atilacak bir sistem degil. Cok yol katetti. Ayrica fikrini belirten herkes fanboy olmuyor. Windows Phone'u adamdan saymayanlara da gulup geciyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
Java

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
WP ve ANDROİD

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Eleştiri kabul edemiyorsan bu forumda işin ne canısı? ^^

Bak canısı , eleştiri değil yanlış yorum yapıyorsun -ki beni değil bir sistemi eleştiriyorsun .ve ms babamın değil :) 2.olarak wp ios dan hiçbirşey almadı :)) bildirim merkezi şeysi androidin bir lutfu ve wp de ios gibi bunu androidden aldı. Sonrası canısı bu Facebook senkronizasyonları falan filan ios bunları wp den çaldı wp 7.5 ile kazanılmış bi ozellik tabi ki .Multi task desen tamamen Windows Phone kokuyor sadece bi uste alta çekme eklediler. Apple hep bu zaten 1 2 özellik ekleyip biz yaptık derler.daha yazmamı istersen yazabilirim ama cidden şu wp forumuna girdiğimden beri senin ios fanlığın canımı sıkıyor .lütfen doğru yorum yapıp yanlış eleştirme , kendine iyi bak canısı ( profiline bakıp seni kız zannediyorum ara sıra kibarlığımı buna ver ^^ )

0MG90

0MG90

Üye
:D:D:D:D ne desem boşa gülüp geçiyorum :D

PriZm

PriZm

Üye
Ben hayatımda böyle bir sıkılamasyon görmedim.

PriZm

PriZm

Üye
Bakın bakalım kim kimden çalmış.Klavye canavarlığı ile değil, araştırma ile kanıt gösterin.

WebOS

2008: WebOS:

2013: iOS 7:

2010: WP7:

Son düzenleme:
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
ios=stabilite+uygulama ve oyun bolluğu+iphone'nun kasasi ve dizayni
android=özgürlük+uygulama ve oyun bolluğu kaliteli ve güçlü
telefonlar
windows=hiç bulaşma

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Bakın bakalım kim kimden çalmış.Klavye canavarlığı ile değil, araştırma ile kanıt gösterin.

WebOS

2008: WebOS:

2013: iOS 7:

2010: WP7:

Web Os mobil işletim sistemi mi ? Ona bakarsan Windows 2000 den beri sağ altta bildirim simgeleri bulunduruyor android ondan çaldı o zaman.ilk multitaskı görsel olarak win 7 ile yaptı android ondan çaldı o zaman , masaustu denen kavramı Windows buldu android çaldı , neyin kafası ben sana mobil diyorum yoksa herşeyin anası yine bilgisayar klavye canavarı arkadaş

PriZm

PriZm

Üye
Web Os mobil işletim sistemi mi ? Ona bakarsan Windows 2000 den beri sağ altta bildirim simgeleri bulunduruyor android ondan çaldı o zaman.ilk multitaskı görsel olarak win 7 ile yaptı android ondan çaldı o zaman , masaustu denen kavramı Windows buldu android çaldı , neyin kafası ben sana mobil diyorum yoksa herşeyin anası yine bilgisayar klavye canavarı arkadaş
Linklere baksaydın bu derece saçmalamazdın belki.

SheFy

SheFy

Üye
En az 1000kez açıldı milyonlarca kavga oluştu, sonra konu kilit yedi. Herkes kendi platformunda takılsın. Kim ne kullanıyor sanane banane. Karşıdakinin kullandığı işletim sistemlerine kötüleyip duruyorsunuz. Adam kullandığından memnunsa sorun ne? Hava atmamı ? Üstünlük kurmamı ? GS-FB kavgasına döndü. Yemin ederim forumun tadı kalmıyor bu konular yüzünden. Lafım hiç bişey bilmeyipte karşı tarafın sistemini kötüleyenlere...

0MG90

0MG90

Üye
Ne demek herkes kendi platformunda takılsın? İstediğim işletim sisteminin konusuna mesajımı atarım kime ne bundan?

SheFy

SheFy

Üye
Ne demek herkes kendi platformunda takılsın? İstediğim işletim sisteminin konusuna mesajımı atarım kime ne bundan?
Yarası olan gocunur koçum. Ben orda karşı tarafa saldırma anlamında dedim. Bu forum sen ve senin gibiler için değil. Milletin kullandığını aşağıla ,yorumlarıyla dalga geç. Bilmişlik taslama yeri değil burası. Senle tartışan kişilere diyorum burdan. Burda adam akıllı tartışanda var konuşanda.

0MG90

0MG90

Üye
Yarası olan gocunur koçum. Ben orda karşı tarafa saldırma anlamında dedim. Bu forum sen ve senin gibiler için değil. Milletin kullandığını aşağıla ,yorumlarıyla dalga geç. Bilmişlik taslama yeri değil burası. Senle tartışan kişilere diyorum burdan. Burda adam akıllı tartışanda var konuşanda.
Ne içtin sen? Tartışma yaratan kim acaba? Koçumlu konuşunca kendini büyük mü sanıyorsun şimdi? Bi git be.

frk uzn

frk uzn

Üye
İos,windows hiz ve sadeligi severim...

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bir deliye taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.

Takipçi Satın Al

Üst Alt