Windows Phone+ Android+İOS

Sponsorlu Bağlantılar

PROH4CK1

PROH4CK1

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone+ Android+İOS
| Windows Phone+ Android+İOS | en iyisi hangisi? Bence Windows Phone 8.1 Karar sizin. :D

Nokia 3310 ile gönderildi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
kişisel tercih, en iyisi herkese göre değişir

zookayy

zookayy

Üye
wp 8 ama 8.1 i deneme fırsatım olmadı wp8.1 daha yeni bi oluşum içinde yıl sonuna toparlar artık o zaman denerim
Android için zamanla doldurduğunda kasan bir sistem şuan nexus 5 var bir tek saf androide 30 dan fazla app kırdum bi bunda kasma olmadı
İos için 4ste denemiştim 8gb sanki ios 7 zorlanıyo gibiydi sonra güncellemelerle iyi oldu felan dediler ama ne kadar iyi olsada benden çok şarj aleti kullanıcaksa telefonu napiim ben öyle telefonu
Ben bir arada blackberry 10 denedim sistemi bence şahaneydi android app felan kurulumu vardı görsellik şahane ama google play desteği yoktu ve blackberry nin Türkiye ye desteğini kesmiş olduğunu duyunca şevkim kaçmıştı kasma felan görmedim ama klasik hataları vardı ve herkes blackberry kullanamaz onu derim

phasan

phasan

Üye
Bence ios

PriZm

PriZm

Üye
Bana görede Android.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ios

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Kendi kişisel görüşüm wp 8.1
Ama herkesin tercihleri,önceliklerine göre değişebilir.
Android uygulama bolluğu yanında belli bir süre sonra kasmaları ile meşhur.
İos hızı stabilitesi ile uygulama mağazası ile çok öndeydi.Fakat ios 7 ile sanki eskisi gibi değil.
Wp8.1 en büyük handikapı uygulama.Zamanla artacaktır.8.1 ile yarışa tamamen dahil oldu aslında :)

• Beğen
Tepkiler: PROH4CK1
phasan

phasan

Üye
İos hızı stabilitesi ile uygulama mağazası ile çok öndeydi.Fakat ios 7 ile sanki eskisi gibi değil.
Wp8.1 en büyük handikapı uygulama.Zamanla artacaktır.8.1 ile yarışa tamamen dahil oldu aslında :)
Haberın yok galıba suan ios 7.1 var ve gayet stabıl

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Haberın yok galıba suan ios 7.1 var ve gayet stabıl
iphone 4 ios7.1 ile hızlanmış.Test sonuçlarını görmüştüm.Deneme şansımda oldu.Daha iyi olabilirdi aslında.İphone 5,5s,5c gibi telefonlara göre değilde düşük donanıma göre yapılarak çıksaydı ios 7 keşke :)

0MG90

0MG90

Üye
7.1 'i kullandın mı?

iOS bu arada.

Kerim.

Kerim.

Üye
Marketi ve stabilliğiyle ios.kişiselleştirmede ve özgürlükte android

Burak Altun

Burak Altun

Üye
İşletim sisteminde "En iyi" diye bir tabir olamaz."Beklentilerine göre en iyisi" olur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: oktaygezgin
PriZm

PriZm

Üye
Aosp'un kasmaları ile meşhur olduğunu kim söyledi?

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
tapatalk

tapatalk

Üye
Benim tercihim android ama ios daha stabil kaygan ve sorunsuz. Wp yi sistemden sayman rezil bir sey

phasan

phasan

Üye
Benim tercihim android ama ios daha stabil kaygan ve sorunsuz. Wp yi sistemden sayman rezil bir sey
Arkadasım sen hangı sistemı seversen sev ama başka sıstemı kotulemene gerek yok burda zamanla wp gelısır

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
phasan

phasan

Üye
Ben ios kullanıyorum ama dıger ısletım sıstemını kotulemem heosının kendıne gore artı ve eksılerı var

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve Ali Kurtaran
messevim

messevim

Üye
Konunun saçmaligi kadar bazi arkadaslarin verdigi cevaplarda sacma. Fuzuli, cevabı goreceli bir konu.

• Beğen
Tepkiler: Dede
fk555897

fk555897

Üye
Bence iOS 6.

0MG90

0MG90

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt