Tavsiye Windows Phone Almayı Düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Trakyacus

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Almayı Düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar 5inchlik full hd bir lumia çıkartılırsa almayı düşünüyorum
Ama bazı merak ettiğim şeyler var telefonda yapabileceğim şeylerle alakalı

1)Ben sürekli yabancı dizi indirip (altyazılı) metroda izleyen biriyim bu işimi rahatlıkla görebilirmiyim ?
2)Radyo dinliyorum sık sık radyoda beğendiğim şarkıları telefondan indirip telefonun kendi music playerine atabilir miyim?
Bu iki şey benim için olmazsa olmaz iphonede bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum bluetooth yok bşi yok bana çok düz dede işi telefon geliyor.

androidle wp arasında kaldım artık androittede klasik kasma sorunu ortadan kalktı üst segment telefonlarda o yönden bir androide mi yönelsem yoksa
lumiada kamerada os var dğer telefonlarda yok felan bilemiyorum tarafsız bir şekilde yol göstermeye çalışabilir misiniz bana :D

birde bu yakınlarda full hd 5 inclik bir telefon var mı lumiada çıkacak ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
android de kasma sorunu ortadan harbi kalkmış mı? inanmıyorum. ben lumia 920 kullanıcısıyım ve film hector diye program var yabancı, altyazılı ve Türkçe dublaj binlerce filmi indirip izleyebiliyorum. ilkten bedavaydı ama şuan paralı o program. ama parasını fazlasıyla hakkediyor.

radyo hiç dinlemedim.

Trakyacus

Üye
    Konu Sahibi
note3 e felan kastıramadım hiç ne yaptıysam,,, yabanci dizi derken yeni bölümleri hemen indirip izleme film değil mesela how i met your mother yeni bölüm çıktı indirip izlemem gerekiyor sitelerde bulunuyo onları indirip izleyebilirmiyim acaba

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Android al rahatına bak

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
Kergitli

Kergitli

Üye
walking dead dizisini lumia 920 im ile izliyorum. Ekran olarak şimdiye kadar kullandığım en iyi tel diyebilirim.
Ama alt yazı gömülü olması lazım

Trakyacus

Üye
    Konu Sahibi
yani şey ben internetten izlemiyorum evde indiriyorum metroda izliyorum her gün metroda pek çekmiyo internet birde kota malum :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bence bu büyük bir karar. İyice araştır derim. Eğer sırf bunun için bir cihaz alacaksan bir eksin yüzünden çok pişman olabilirsin. Android zaten bırakta ana menıde kasmasın. Ama o ileriki zamanlarda rehberi 10 saniyede açarak kendini gösterir.

anilari35

anilari35

Üye
bence lumia serisini boşver sen
bana kalırsa nexus 5 bak derim yakında gelir türkiye fp oranı iyi performans oldukça yüksek(en iyi telefon) güncellemeler en önce geliyo ve çok fazla güncelleme alıyo 4.4 çıkıyo rahat 6 yı görür

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312

muratangin

Üye
ben olsam bende g2 öneririm fakat daha önce android telefonları 1 aydan fazla kullanmadım? Satın alacak arkadaş demişki ben hertürlü film izleyeceğim arkadaş.Peki wpde şuanlık bi playerde altyazı desteği varmı? hatta default dışında player bile yokken film için wp al demek pek doğru olmaz bence.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: sinanozcan312, Raskoln ve anilari35

Trakyacus

Üye
    Konu Sahibi
lumiada dikkat çekici bana göre kamerasındaki os malzeme kalitesi bide yeni bişi işte sistem felan :D yenilik iyidir gibime geliyo ama ihtiyaçlar ön planda tutmam benim yararıma olur herhalde

omerfarukozgr

Üye
Bende önceden 520 vardı rahat rahat izliyodum internetten dizimi bi sorun olmaz şunu kesinlikle diyebilirim şu an s3 kullanıyorum ama 520 daha hızlıydı kasma falan yaşamazsın ama uygulama azlığı var onun dışında müzik uygulaması iyi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar aynı manzarayı görmekten bizler usandık, siz usanmadınız mı?

Kimi iOS'u beğenir, kimi Windows Phone'u, kimi ise Android'i...
Birbirinize kendi beğeninizi kabul ettirmek için bu telaş, bu hırs neden?

Her sistemin kendine özgü güzellikleri var.
Hiçbir sistem diğerinden her alanda üstün değil.

Zaten her yönüyle mükemmel ve her yönden diğerlerine üstünlük sağlayan bir sistem olsaydı, bu kadar kullanıcı çeşitliliği olmazdı değil mi?
Bu çeşitliliği yaratan da tamamen tercihler. Tercihleri ve ihtiyaçları yargılayamazsınız.
Her insanın içinde bulunduğu durum ve beğenileri diğer insanlardan farklılık gösterir.
Kimi çok oyun oynar, oyunu bol mağaza ister.
Kimi belirli programlara düşkündür, onlar mutlaka olsun ister.
Kimisi benim için hız önemlidir der, gerisini umursamaz.
Kimi süslü arayüzden hoşlanır, kimisi sade ve kullanışlıdan...

Hal böyleyken, neden her konuyu sistemler savaşına çevirip kendi beğeninizi üstün göstermeye yada diğerine kabul ettirmeye çalışıyorsunuz ki.
Söz konusu "beğeni" olunca insanları aşağılamak, onların beğenilerini hor görmek çok kötü ve tamamen nafile bir davranış.

İnsanoğlunun mayasıdır, yapısında vardır; ne yaparsanız yapın; görmek istemedikçe asla gördüremezsiniz. İnsan en iyi kendi yaşayarak, kendi görerek öğrenir. Beğenilerinin değişmesini de ancak insanın kendi tecrübeleri sağlar. Siz sadece telkinde veya öneride bulunursunuz. Ancak sizin önerdiğiniz şeyi deneyip denememek ya da bunun sonucunda beğenip beğenmemek tamamen o kişiye kalır.

İnsanlara "senin beğendiğin kullandığın tu kaka" dedikçe, o insanın savunma mekanizmasını devreye sokmaktan başka hiçbir yapmamış olursunuz. Elinize hiç bir şey geçmez.
Karşınızdakinin tercih ve beğenilerini küçümsemeyin. Bunların insandan insana farklılık gösterebileceğini asla unutmayın. Yukarıda da belirttiğim gibi; insandan insana pek çok şeyde farklılık olabilir, ancak en çok farklı olan şey tecrübedir.

Tekrar ediyorum;
"Beğeniler yalnızca tecrübelerle değişir."

Konu açık.
Ancak bu son uyarı.
Genellikle tartışma aynı kişiler arasında cereyan ediyor.
Devamı halinde forum kuralları gereği uyarı ya da uzaklaştırma cezası vermek zorunda kalacağız.

Lütfen konuya arkadaşımıza sadece öneride bulunarak devam edelim.
Sistemleri överek ya da yerden yere vurarak değil.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: q0nzalez, PureFood, sinanozcan312 ve 6 diğerleri

Üst Alt