mustafasevindi
Üye
-
Konu Sahibi
-
oyun oynucaksanız htc 8s hafızası yetmez ama genelde iyi telefon kasma sıkıntısı donma sıkıntısı yaşamazsınızmerhaba arkadaşlar HTC Windows Phone 8S cep telefonu alacağım... Telefonu kullanan arkadaşlardan telefon hakkında iyi veya kötü yorum alabilirmiyim. Merak ettiğim konular kullanılışı telefonun donup donmadığı kasıp kasmadığı v.s....
Kullanan arkadaşların veya bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum....
Teşekkür ederim.
Tesekkür ederim arkadaşlar bilgiler için...Arkadaşlar merak ettiüim birşey daha var. İnternet kullanımı nasıl. Video oynatma sayfa gecişi açılısı v.s
Microsoft'un telefonunu Microsoft'un şirketinden almalısınız
Amber, Black güncellemeleri Microsoft(Eskiden Nokia'nın)'un "forsu" değil mişimdi ben lumia 920-820-720 bunlardan birini almak istesem Ms in şirketinden mi almış oluyorum yoksa Ms nokiayı aldı haberinden aylar önce çıkan nokia modelinimi almış oluyorum bilemedim ? Ama Ms in şirketinden de almış olsam Ms in bir forsunu göremiyorum : )
Amber, Black güncellemeleri Microsoft(Eskiden Nokia'nın)'un "forsu" değil mi
Nokia fanlığı falan yok ortada !
ya gel şuna asphalt8 yükleyelim ;
Hafızam yok
Suan herkesin dediği ;
Uygulama yok mağazada , neden uygulamalar 1gb ram istiyor vs.
8S 512MB ram'e sahip , hafızası 4GB(e zaten çoğunu sistem kullanıyor.Mazağada az denen uygulamalarında çoğunu kullanmayacak).
Nokia ayrıca kendi uygulamalarıyla ve sisteme verdiği güncelleştirmelerle öne çıkıyor.
İkiside WP8 kullanıyor hızlarında fark yok , Dünya'nın WP8de tercih ettiği Nokia'yı neden kullanmayasın ki
Nokianın forsu değil nokianın küçük oyunları : ) Şimdi Ms var ama değişen birşey yok ortada hala gdr3 yok mesela : ) Ama benim anlatmak istediğim farklı bir olaydı yinede ben amber ve black ile gelen elle tutulur bir özellik göremedim hiç numara engelleme dışında. Zaten hangi modelin ne zaman ne aldığı bellide değil. Yani nokia alacak olsam amber ve black güncellemelerine kanmam şahsen : ) Yanlış anlamayın amaç polemik değil nacizane düşüncelerim ..
Bana 512mb lık bir wp nin yada 8s in şu kullanmayacağı uygulamalardan bir kaç tane örnek verebilirmisin ama işe yararlardan olsun
Yukarıda zaten 8S hafıza sorunu olduğunu yazmıştık? Kaldı ki zaten karta yükleme geldiğinde hafıza sorunu kökten çözülmüş olacak. Haa derseniz ki o karta kurulum kimbilir ne zaman gelir, kim öle kim kala? ama ben de şöyle bir şey derim o zaman, ne oldu sizin şu GDR3 güncellemesine? Ya da adı herneyse işte? Aylardır gözünüz yollarda resmi güncellemeyi bekliyorsunuz ama tık yok? Yani öyle belden aşağı vurmakla olmuyor bu iş. WP li bütün telefonları desteklemek lazım diyoruz siz hala dünyanın Nokia yı tercih ettiğinden bahsediyorsunuz. Nokia önce yerlerde sürünmeyi bıraksın. Akıllı telefon pazarında NOKIA ismi bile yoktu WP gelene kadar. WP ile biti kanlandı biraz ama siz yürütmeden koşturmaya çalışıyorsunuz. NOKIA yine ben de varım diyecekse, bunu tek başına yapamaz. WP yüklü diğer markalara da ihtiyacı var yoksa yine yerlerde sürünmeye devam edecek.
512 Ram olayına gelince, sanıyorum siz herkesi oyun oynuyor sanıyorsunuz? Ben hiç oyun yüklemedim o yüzden bilmiyorum hangi oyunda oynar hangisinde oynamaz ama yüklediğim bütün uygulamalar, canavar gibi çalışmıştı 8S te. Şu an 8X var ve ekran çözünürlüğü hariç hiç bir fark yok desem yeridir. Artık fanboyluğu bırakıp gerçekleri görün derim. Yok ben fanboyluk yapmaya devam edeceğim derseniz, o zaman 2000 lira verip aldığımız WP yüklü telefonları 3 ay sonra 1000 liraya satmaya devam ederiz.
Sen sadece 512MB kalmışsın Uygulamalar derken içine oyunlarıda katıyorum, Desteklese de yuklesın rahatça göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?