Zafer Arslan
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu soruya teknik olarak "budur" diyebilecek kişiler wp takımında görevli ve teknik olarak bir kelime bile açıklama yetkileri yok.
Benim araştırmalarımda gördüğüm ise Microsoft'un bu sistemdeki ram yönetimi alışılagelmişin dışında. Özellikle son bir kaç gündür dikkat ettiğim bazı şeyler sistemin bazı görevler için otomatik sanal ram oluşturduğu şüphesini oluşturdu. Tabi emin değilim ama cihazdaki yerleşik ram' in sürekli bu kadar boş olması bana normal gelmiyor.
ie ve uc browserlar açık,twitter açık,arka plan görevlerinde insider ve Facebook açık durum bu. Cihaz lumia720
bu soruya teknik olarak "budur" diyebilecek kişiler wp takımında görevli ve teknik olarak bir kelime bile açıklama yetkileri yok.
Benim araştırmalarımda gördüğüm ise Microsoft'un bu sistemdeki ram yönetimi alışılagelmişin dışında. Özellikle son bir kaç gündür dikkat ettiğim bazı şeyler sistemin bazı görevler için otomatik sanal ram oluşturduğu şüphesini oluşturdu. Tabi emin değilim ama cihazdaki yerleşik ram' in sürekli bu kadar boş olması bana normal gelmiyor.
Windows'un karışıklığı falan yok. Zaten bu Google Android ile mobil piyasanın deyim yerindeyse içine etti. İos'ta bugüne kadar donanım muhabbeti yapılmadı, çünkü sistem gerek görmüyordu. Aynı şey Windows Phone'da da var. Ama Android geldi ortalık bozuldu, bir sorun kendinize Allah aşkına; boş ram çöp demektir kadar gereksiz bir söz var mı ? Adamlar telefon kasılmasın diye 2 gb ram veriyorlar. Anca kurtarıyor kendini sistem. Nexusları ayrı tutuyorum. Ha burada olan Wp ve ios'a oluyor. Onlar da donanım koymak zorundalar. Koymazsa ne olacak ? Android donanımı yüksek, diğerleri fıs. Uzun lafın kısası, Windows Phone ve ios performans ve stabilizasyon konusunda çığır açmıştır. Ancak gözü kapalı Android kullanıcı arkadaşlar daha bunu idrak edebilmiş değiller.
buna hangi programla baktın?Bakın telefonum 3 gündür kapanmadı ve web tarayıcı açıkken boş ram miktarı aşağıdaki gibi.(bir iki program var ikisi de hemen hemen aynı ancak program %100 mu doğrru bilemem.Ama çok daha hızlı Bi sistem wp.Ben 6 aydır kullanıyorum hiç şişme olmadı.Kuzenimin HTC ONE ilk aydan hafif hafif şişmeye başladı.
İşte toplam 1024 mb ram varsa 898 mb kullanılabilir toplam ram kalıyor birazda diğerleri harcıyor boş ram bu kadar.Telefonum 920..
buna hangi programla baktın?
valla ben öyle oyun uygulama hastası değilim facebook ve bir iki vakit geçirecek oyun bana booool booool yeter şimdi galaxy s3 telefonumda da facebook ve 3 oyun var neme lazım bana telefonun kendisi ve multimedia özellikleri lazım kiii ben 5800 ve wave 2 gibi telefonlardan da fazlasıyla memnun kalmış biri olarak öyle windows phone mağazasında sıkıntı çekecek biri değilim...bada işletim sisteminden daha kötü olamaz zannetmiyorum...Galaxy s3 den L920 ye geçmiş biri olarak söylüyorum, sistem hiç beklemediğim kadar stabil. sırf android'i özlediğim için kendime tablet aldım karşılaştırınca farklar ortada. wp de eksikler tabiki var uygulama vs. gibi ama beni memnun ediyor bu sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?