Windows Phone 8'den ilk görüntüler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Menü simgeleri olmadığı için itici geliyor bana nedense :) 2 dakikalık gibi arayüzü mesela oyunlara ben nasıl tıklatacağım hiç anlayamadım hep msn,face felan var :hmmm Yani hiç ikon göremedim ama :allalla:

• Beğen
Tepkiler: Isabel
papakudioflu

papakudioflu

Admin
xbox uygulamasinin icinde oyunlar

doctorrr

doctorrr

Üye
aslında tam bana göre bişey bu ya pek kurcalamayı sevmem :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Hani hünkarım hep birlikte heveslendik,biz durum olmadığından almadık ya,sen alınca da...Neyse zaten çıkınca wp8 alırım diyordun hünkarım.:)

hunkarim zaten cok ucuz alıyorum cihazlari o yuzden sorun olmuyor. Ben alirken zaten can'la da konuşmuştuk cok cok olan 100$ a olur yani:ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen Ali abiye dokunmaz Hünkarım 100 $ a aldı zaten pasaport harcı da vermedi :D Burda telefonu 500 tl ye satsa 320 tl kar etmiş olur ki elini öpene 1000 TL ye verir her türlü kar sıkıntı yok :kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Aynen Ali abiye dokunmaz Hünkarım 100 $ a aldı zaten pasaport harcı da vermedi :D Burda telefonu 500 tl ye satsa 320 tl kar etmiş olur ki elini öpene 1000 TL ye verir her türlü kar sıkıntı yok :kop2:

:oke: :ehe 1000tl veren var şuanda:ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hünkarım ben 499$ felan sanıyordum.:kop2:O zaman sana hiç hiç bir şey olmaz.Olan bize olur.:DTürkiye'den pahalı pahalı,kazık kazık alırız.:ağlarım:

doctorrr

doctorrr

Üye
:züü:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Oy kıyamam size.:P:

cinaski12

Üye
Tam olarak ne zaman gelecek bu w8 li modeller ? Amerikandan Lumia 900 getirmekten vazmı geçsem acaba ?
2012 son çeyrek diyorlar ama türkçe dil diye yine uzatırlar gibime geliyor malum en son Türkiye'ye geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt