Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWindows Phone 8 Unlock Tekrar Aktif Edildi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turbocore
Üye
Konu Sahibi
Windows Phone 8 Unlock Tekrar Aktif Edildi
Arkadaşlar windows phone 8 10 unlock yapan uygulama 4.3 sürümünde 10 adet yapma kapalıydı ama şuan da uygulama açıldıktan sonra güncelle derseniz 10 adet uygulama hakkınız aktif ediliyor mail falan girmeden
Bak bakalım kardeşim ama unlocksa unlocku kaldır yoksa olmaz neden sırıttın dur bende sırıtayım ama bilgi olsun diye açtım konuyu
csH
Üye
KenanK
Üye
bende şöle bir durum oldu. şuan unlocked telefon 10 tane kurulu oyun var. sıkıntı yok. fakat sonra prewiev developer ı aktif ettim şimdi güncelleme uyarısı geliyor. yüklesem önceki unlocked iptal olurmuki aceba ?
bende şöle bir durum oldu. şuan unlocked telefon 10 tane kurulu oyun var. sıkıntı yok. fakat sonra prewiev developer ı aktif ettim şimdi güncelleme uyarısı geliyor. yüklesem önceki unlocked iptal olurmuki aceba ?
sıkıntı yok ozaman, formatı anca wp8.1 preview gelince atarız
Rainesto
Üye
bunun için konu açmana gerek yok yorum olarak atabilirdin
Murat Alper
Üye
papakudioflu
Emekli Yönetici
çok konu açana herhangi bir ödül verilmiyor. Açacaksanız kaliteli ve yardımcı olacak konular açın. Bu bilgi için konu açmak yerine mevcut konuya yorum atabilirsiniz