Haber Windows Phone 8 Unlock Tekrar Aktif Edildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Unlock Tekrar Aktif Edildi
Arkadaşlar windows phone 8 10 unlock yapan uygulama 4.3 sürümünde 10 adet yapma kapalıydı ama şuan da uygulama açıldıktan sonra güncelle derseniz 10 adet uygulama hakkınız aktif ediliyor mail falan girmeden :D

respection123

Üye
Bakıcam birazdan :sirit:

csH

csH

Üye
:sirit:

KenanK

KenanK

Üye
bende şöle bir durum oldu. şuan unlocked telefon 10 tane kurulu oyun var. sıkıntı yok. fakat sonra prewiev developer ı aktif ettim şimdi güncelleme uyarısı geliyor. yüklesem önceki unlocked iptal olurmuki aceba ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bende şöle bir durum oldu. şuan unlocked telefon 10 tane kurulu oyun var. sıkıntı yok. fakat sonra prewiev developer ı aktif ettim şimdi güncelleme uyarısı geliyor. yüklesem önceki unlocked iptal olurmuki aceba ?
olmaz

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Format Atmadığın Sürece Olmaz :D

Rainesto

Rainesto

Üye

bunun için konu açmana gerek yok yorum olarak atabilirdin

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
Murat Alper

Murat Alper

Üye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çok konu açana herhangi bir ödül verilmiyor. Açacaksanız kaliteli ve yardımcı olacak konular açın. Bu bilgi için konu açmak yerine mevcut konuya yorum atabilirsiniz :locked:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, BrahimOkumus, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt