Windows Phone 8 Ne Zaman Çıkacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Ne Zaman Çıkacak?
Geçtiğimiz ay tanıtılan Windows Phone 8 platformunun, 3. çeyrek sonunda piyasa sunulması bekleniyor. Bu konuda resmi bir açıklama tam olarak bulunmuyor.

Windows Phone 8 RTM (üretim için serbestlik) versiyonu çıktığı zaman, üreticiler de yeni modellerini piyasaya sunacak. Nokia, HTC, Samsung ve Huawei gibi üreticiler RTM'den sonra modellerini duyurabilecekler.

Peki Windows Phone 8 RTM ne zaman geliyor?

Sektörde konuşulanlara göre Windows Phone 7.5 Mango gibi Windows Phone 8'in de Eylül ayında üreticilere dağıtımı başlanacak, Ekim ayı gibi RTM çıkacak ve üreticiler ürünlerini piyasaya sunacak.

Microsoft, Nokia'ya 1 aylık avans verebilir. Nasıl mı? Ürünlerini önceden piyasaya sunma gibi.

Bu da ne kadar hoş bir tutum olur tartışılır. Fakat en geç Kasım ayı gibi Windows Phone 8 tabanlı cihazlar çıkmış olacak. Windows Phone 8'li cihazlar ülkemizde de satışa sunulacak.

(SDN)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnşallah çok gecikmez de eylül-ekim döneminde yeni modelleri görürüz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
en geç kasım-aralık da ülkemizde satışta olacaklar

• Beğen
Tepkiler: m542tf
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hayırlısı.Bir an önce çıksa şu son çeyrek modelleri de bende seçim yapsam artık dayanamıyorum IOS'tan aşırı sıkıldım :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
buyurun yeni nesil lumia:D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve kullanıcıadları

mesut1979

Üye
nokia ne kadar cabuk wp8 sistemli telefonu cikarirsa o kadar kendisi icin iyi olur, her gecen zaman alehine isliyor nokianin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wp8li lumia da bunun gibi cok amacli olucakmiş:)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt