Windows Phone 8 kullanıcılarından şikayetler gelmeye başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 kullanıcılarından şikayetler gelmeye başladı
Mobil platformda işletim sistemi pazarında Android‘in yükselişi sürüyor. Akıllı telefon pazarında lider olan Android, analistlere göre ilerleyen dönemlerde Apple’ın iPad‘ini de geçerek tablet segmentinde de en çok kullanılan mobil işletim sistemi olacak.

Apple iOS ve Google Android’den başka işletim sistemleri de yer almakta bunlardan bir tanesi de Microsoft tarafından geliştirilen Windows Phone 8 işletim sistemi. Microsoft işletim sisteminin yeni sürümü olan WindowsPhone 8‘i geçtiğimi günlerde yayınlamıştı. Yayınlama ile birlikte WindowsPhone 8 üzerinde çalışan akıllı telefon modelleri de piyasaya çıkmaya başladı.Özellikle Microsoft’un en büyük partneri Nokia, ardından HTC veSamsung gibi üreticilerden Windows Phone üzerinde çalışan akıllı telefon modelleri gün yüzüne çıktı. Bu akıllı telefon modellerinin kullanıcılara ulaşması ile birlikte bazı kullanıcılardan şikayetler de gelmeye başladı.Gelen şikayetlere baktığımızda öne çıkanlar akıllı telefonların bazı anlarda kendiliğinden yeniden başlaması ve bazı batarya problemleri olarak görünüyor. Özellikle WPCentral ve Nokia forumlarında şikayetlerini dile getiren kullanıcıların sayısı bir hayli fazla.Bakalım Microsoft söz konusu sorunlar hakkında nasıl bir açıklama ve çözüm sunacak.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,bu sistem bence çok daha kullanıcı dostu.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Sorunlar çözülür sıkıntı yok :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Dün bir bugün iki yaw durun bakalım açıklama gelecektir + haber için :tşk:

zaferturkyilmaz

Üye
aslında windowsun ileri sürümlerini aldıkça köşeye sıkışıyoruz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bunlar ufak tefek hatalar güncellemelerle hepsi düzelecektir. Haber için :tşk:

Kerim.336

Üye
Bunlar duzelir sorun degil

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Her haberin başında da Android geçiyor arkadaş :D Bu haberleri Google mı yazıyor ne :D

PriZm

PriZm

Üye
Şikayetler normal.S3 de ilk çıktığında şikayetler vardı.şu an varmı? yok.

avcitalip

avcitalip

Üye
Şikayetler normal.S3 de ilk çıktığında şikayetler vardı.şu an varmı? yok.

var :) Jelly Bean,Ice Cream Sandwich'e göre daha çok şarj yiyor ayrıca ram çok daha yukarılarda :evet: ama 4.1.2 ile düzelir sanırım :)

PriZm

PriZm

Üye

var :) Jelly Bean,Ice Cream Sandwich'e göre daha çok şarj yiyor ayrıca ram çok daha yukarılarda :evet: ama 4.1.2 ile düzelir sanırım :)
Project Butter FPS'yi 60'a kitlediğinden şarj tüketiminin biraz daha fazla olması normal:oke: ve bunun bir çözümü yok..

komando04

komando04

Üye
düzelir inşallah sorun yok okadarda

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bi servis paketi çıkarır sorunu çözerler :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bazı kullanıcılarda sorunlar oluşmuş. Ben hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Çin'de çıkıcak olan lumia920T ve htc 8s'te wp8'in yeni sürümleri görüntülenmiş. Bakalım o cihazlarda sorun çıkıcak mı.

MrExpert

MrExpert

Üye
Daha bukadar yeni bir işletim sistemi olucak okadar zamanla düzeltilir onlar...:hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye

Project Butter FPS'yi 60'a kitlediğinden şarj tüketiminin biraz daha fazla olması normal:oke: ve bunun bir çözümü yok..

Valla benim one x im cok daha iyi oldu jb ile batarya problemi filan yok ram de eskisi gibi

Black-killing

Black-killing

Üye
Daha yeni bi işletim sistemi hatasız işletim

Windows diyor ki ; Önümüzde ki maçlara bakacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt