MoonLife01
Üye
Windows Phone 8 kullanıcılarından şikayetler gelmeye başladı
Mobil platformda işletim sistemi pazarında Android‘in yükselişi sürüyor. Akıllı telefon pazarında lider olan Android, analistlere göre ilerleyen dönemlerde Apple’ın iPad‘ini de geçerek tablet segmentinde de en çok kullanılan mobil işletim sistemi olacak.
Apple iOS ve Google Android’den başka işletim sistemleri de yer almakta bunlardan bir tanesi de Microsoft tarafından geliştirilen Windows Phone 8 işletim sistemi. Microsoft işletim sisteminin yeni sürümü olan WindowsPhone 8‘i geçtiğimi günlerde yayınlamıştı. Yayınlama ile birlikte WindowsPhone 8 üzerinde çalışan akıllı telefon modelleri de piyasaya çıkmaya başladı.Özellikle Microsoft’un en büyük partneri Nokia, ardından HTC veSamsung gibi üreticilerden Windows Phone üzerinde çalışan akıllı telefon modelleri gün yüzüne çıktı. Bu akıllı telefon modellerinin kullanıcılara ulaşması ile birlikte bazı kullanıcılardan şikayetler de gelmeye başladı.Gelen şikayetlere baktığımızda öne çıkanlar akıllı telefonların bazı anlarda kendiliğinden yeniden başlaması ve bazı batarya problemleri olarak görünüyor. Özellikle WPCentral ve Nokia forumlarında şikayetlerini dile getiren kullanıcıların sayısı bir hayli fazla.Bakalım Microsoft söz konusu sorunlar hakkında nasıl bir açıklama ve çözüm sunacak.

Bu haberleri Google mı yazıyor ne 
ama 4.1.2 ile düzelir sanırım 
epey fazla sarj yiyor ama