Burakkk250
Üye
-
Konu Sahibi
-
bendede öyle bir ses gelmiyor..Haklı ve yerinde eleştiriler, fakat o son dediğin telefonu kapatırken ki mesaj sesi bende gelmiyor.
12-oyle bir ses bende yok
11-fm radyo alıcı-vericisi msm8960 chipsetinde var. Fakat aktifleştirilmemiş. Bunun sebebi hem yurda girişteki %6 trt bandrol ucreti hem de operatorlerin internet radyolarina yonlendirmek istemesi. Fakat 2013 balarinda gelecegi soylenen wp8+ (portico) guncellemesinde radyo uygulamasinin wp8'e entegre edilecegi iddialari var.
10-oryantasyon kilidi henuz acilmadi. Unlock romlarda bu sorun aşilmiş.
9-bana mesaj olarak degil ekrana bildirim olarak geliyor
8-hic mesaj yazmadim
7-hic denemedim
6-farkli bir arayuz kullaniyoruz bazi farklar mutlaka olucaktir bence bu bir eksiklik veya kusur degil.
5-tam anlamiyla istedigimiz bir dosya yoneticisi olsaydi sistemi hacklemek cok daha kolay olurdu.
4-iki nfc chipli cihazda da bluetooth acilip gonderiliyor galiba henuz ikincisini bulamadigim icin deneme şansim da olmadi.
3-ileriki guncellemelerde paylaş sekmesinde bt ac secenegi eklenecektir.
2-bildirim merkezi konusunda microsoft wp bolumu başkani aciklama yapmişti ileriki guncellemelerde gelicek.
1-gorev yoneticisinde kapatma yok ki toplusu olsun bu mutlaka giderilmesi gereken bir eksiklik. Acik uygulamalar performansi etkilemese de şarji kullaniyor.
Şu fm radyo'nun aktif edilmemesinin sebebi bandrol trt bandrolü olmayabilir zira, bir trt bandrolü için tüm dünya da radyoyu kısıtlamazlar herhalde.
o değil, işin garibi zaten kutularda trt bandrolü varmış..
Radyo Icinde Vergi Mi Alinirmiss :S
Vay be..
dünyanın bir çok ülkesinde alınıyor. Tabi kimse farkında bile olmuyor.
Saygı duyarız.Demek ki neymiş; Henüz WP8 platformlu Nokia'yı almamalıymışız. Bekleyip biraz daha gelişmesini izlemeliymişiz. Nasıl olsa 6 ay içinde fiyatı ortalama 1/3 oranında ucuzlayacaktır ve hatalar giderilecektir. Diye düşünüyorum
Saygı duyarız.
Estağfurullah yanlış anlamak ne demek, elbette herkes düşüncesini paylaşmakta özgürdür.Ne demek, asıl ben sizlere saygı duyarım. Çok ilgimi çekmesine rağmen WP8 beni bir o kadar da ürkütüyor. Çünkü; Symbian'daki esnekliğin yarısını bile henüz wp8'de görebilmiş değilim. Kaldı ki piyasada çok daha iyi donanıma sahip cihazlar; wp8'li cihazlardan daha ucuza bulunabilirken, sırf içinde Windows var diye (tıpkı bilgisayar fiyatları gibi) daha pahalıya satılması, oldukça üzücü bir durum. Sırf bu nedenle bile, yeni şeyleri denemeyi sevmeme rağmen, wp konusunda endişeliyim. Lütfen sözlerimi yanlış anlamayın, sadece duygu ve düşüncelerimi okuduğum sayfalarca yorumdan sonra paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?