güncellemeler biraz hızlı olsa iyi olurdu açıkçası ben 8.1 gelene kadar androide geçmeyi planlıyorum ama mutlaka geri dönerim o kasıntılara uzun süre dayanamam
Valla ekran döndürme kilidi gelmiş ama keşke şu hızlı ayarları da getirelerdi iyiydi zırt pırt ekran dönmesini açıp kapatmak için ayarlara gitme zorunda kalmak kötü
Bildirim seslerini düzenleme, değiştirme seçeneği- Görev yöneticisinde uygulamaları “x” butonu ile kapatma seçeneği
- Telefonu resetlerken Wi-Fi ile geri yükleme seçeneği
- Sürüş modu
- Ekran döndürme ayarları
- 1080p ekran desteği (yeni cihazlar için)
- 4 çekirdekli üst seviye işlemci desteği
- Performans iyileştirmeleri
Amber + GDR2 güncellemesinin bu kadar geç geldiğini ve önümüzde daha GDR3 + Bittersweet olduğunu düşünürsek kaba bir tahminle 8.1'i ancak bir sonraki neslimiz görür.
Amber + GDR2 güncellemesinin bu kadar geç geldiğini ve önümüzde daha GDR3 + Bittersweet olduğunu düşünürsek kaba bir tahminle 8.1'i ancak bir sonraki neslimiz görür.
Acaba bu güncellemeden sonra geri tuşuna basılı tutunca gelen ekrandaki çalışan uygulama sayısı yine 6-7 tane mi olacak yoksa ios daki gibi sınırsız mı olacak?
valla doğru diyorsun abi.Biz daha amberi beklerken adamlar gdr3 diyor.Oncelikle şu amberi versinler karşıya ses gitmemesi sorunu çözülsün..Banane gdr3ten sesim karşıya gitmiyor Microsoft duy sesimi :mad:
karşıya ses gitmeme sorunu cihaz şimdi yanımda yok bizim 920 lerde hoporler s4 mini de olduğu gibi arkada mıydı yoksa altta mıydı şöyle bir düşünceye vardım şuanda bende s4 mini var hoporler arkada tel mini cover kapakla kullanıyorum tel gelince kapağı arkaya çevirdiğim içinde karşı tarafa ses gitmiyor acaba 920 de de öylemi yapıyoruz ben 920 yide öyle kullanıyorum bende de ses karşı tarafa gitmeme sorunu vardı acaba oyüzden mi ses karşı tarfa gitmiyordu
karşıya ses gitmeme sorunu cihaz şimdi yanımda yok bizim 920 lerde hoporler s4 mini de olduğu gibi arkada mıydı yoksa altta mıydı şöyle bir düşünceye vardım şuanda bende s4 mini var hoporler arkada tel mini cover kapakla kullanıyorum tel gelince kapağı arkaya çevirdiğim içinde karşı tarafa ses gitmiyor acaba 920 de de öylemi yapıyoruz ben 920 yide öyle kullanıyorum bende de ses karşı tarafa gitmeme sorunu vardı acaba oyüzden mi ses karşı tarfa gitmiyordu
hoparlör alt kısımda ama telefoncu bana üst kısımda 2 tane alıcı var biri normal biri casus alıcı gibi birşey söyledi.Kendisi hiç lumia cihazla karşılaşmadığı için tamir etme konusunda yani pek yardımcı olamıyacağını söyledi.