Windows phone 8 de flash desteği olucakmı?

Sponsorlu Bağlantılar

kingertuz

Üye
    Konu Sahibi
Windows phone 8 de flash desteği olucakmı?
wp8 de flash desteği olucakmı sizce arkadaşlar.eğer olmazsa wp8 zot günler yaşar.flash desteği lite version mu olur yada gelişmil html5 desteği flash player ı aratmaz diyosanız sorun yok.Nokia yı yok eden flash desteği kısıtlaması ve tarayıcı zayıflığı şimdi bunlar gelişmiş olsaydı android olmszfı.hadi hsyırlısı.pruwiev808 kullanıyorum.

acuxx

acuxx

Üye
şu soru 100 kere soruldu yok adobe kesti desteğini mobilden

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
flash artık yeni üretim hiçbr cihaza yok kardeşim sadece html5 var.

kingertuz

Üye
    Konu Sahibi
ama bir şekilde androide kurulabiliyor.buda androidin gücüne güç katıyor.wp8 bu durum karşısında eksiksiz olmalı.yada bilmediğim gelişmiş html5 desteği adobe eksikliğini iyi bir derecede kapatıyorsa sorun yok.nokia ya biz yön göstermeye çalışsakta ipler Microsoft ta bitiyor.kişisel bilgi ve önerilerimizi buraya toplayabiliriz

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
Aman napacagak wp8 i symbian katili nokıa

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ama bir şekilde androide kurulabiliyor.buda androidin gücüne güç katıyor.wp8 bu durum karşısında eksiksiz olmalı.yada bilmediğim gelişmiş html5 desteği adobe eksikliğini iyi bir derecede kapatıyorsa sorun yok.nokia ya biz yön göstermeye çalışsakta ipler Microsoft ta bitiyor.kişisel bilgi ve önerilerimizi buraya toplayabiliriz

androide yüklenmesi bir işe yaramayacak bir kaç ay sonra çünü flash sürekli güncelleniyor ve ansroid güncelleme almayacağından yeni kodlanmış dosyaları açamayacak. Gelişmiş html5 desteği mevcut rahat olun hiç sıkıntı yok. Ayrıca windows8 için yapılan flash player wp8 e portlanabilir geliştiriciler tarafından buna da zaman lazım sabırlı olmamız lazım.

kingertuz

Üye
    Konu Sahibi
evet bu bilgiyi ortya çıkardığıma ve duyduğuma çok sevindim gelişmiş browser ve flash player yoksa neye yarar 2ghz işlemci 2gb ram vede çekirdek.herkes cepten net keyfi istiyor yada hedefi öyle belirlemek gerekli.yoksa oyun hikaye batarya düşmanı oyun bazlı düşünenleri hedef kitle olarak seçmezler umarım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet bu bilgiyi ortya çıkardığıma ve duyduğuma çok sevindim gelişmiş browser ve flash player yoksa neye yarar 2ghz işlemci 2gb ram vede çekirdek.herkes cepten net keyfi istiyor yada hedefi öyle belirlemek gerekli.yoksa oyun hikaye batarya düşmanı oyun bazlı düşünenleri hedef kitle olarak seçmezler umarım.

flashın nasıl batarya düşmanı olduğunu sanırım bilmiyorsun kardeşim :hmmm Flash player artık telefonlarda tarih oldu.. Devir HTML5 devri.

korsan638

korsan638

Üye

phantomddl

Üye
Flash desteğinin tamamen kesilmesi lazım Flash'ın yok olabilmesi için. Umarım ileride portlanmalar falan yapılmazda bütün siteler güncellenmek zorunda kalır, zira Flash bir batarya düşmanıdır. HTML5'e geçiş hiçte zor değil, büyük siteler geçişlerini tamamladılar bile (Youtube, Vimeo, Dailymotion).

ie9 da varmi bu html5 ? Telefonum lumia 800...
Evet Lumia 800'de HTML5 Desteği bulunmaktadır:

kingertuz

Üye
    Konu Sahibi
evet flash player de bataryaya zararlı ama oyunlar kadar zararlımıdır bilmiyorum.ama androide bir şekilde port ediliyor son güncelleme için. Wp8 de flash desteği olacağı gibi kaynaklar okudum hurriyet teknoloji sayfasında.hadi hayırlısu.nokia 808 kullanıyorum çok memnunum ama fp2 güncellemeden sonra tarayıcı performansı düştü.yinede çok güzel.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
html5 internetten flash oyun açar mı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
html5 internetten flash oyun açar mı

açmaz oyunların da html5 ile kodlanması gerekli.

- - - Eklendi - - -

evet flash player de bataryaya zararlı ama oyunlar kadar zararlımıdır bilmiyorum.ama androide bir şekilde port ediliyor son güncelleme için. Wp8 de flash desteği olacağı gibi kaynaklar okudum hurriyet teknoloji sayfasında.hadi hayırlısu.nokia 808 kullanıyorum çok memnunum ama fp2 güncellemeden sonra tarayıcı performansı düştü.yinede çok güzel.

flash player wp8 e portlanabilir ama zaman ne gösterecek beklemek gerek.

esokmen

esokmen

Üye
Windows da olan hersey orada olabilir gibi geliyor bana

ecel54

ecel54

Üye
Windows da olan hersey orada olabilir gibi geliyor bana

banda öyle geliyor. görüntü olarak olmasada ,içerik olarak portlayabilirler. örneğin winrar uygulamasını görüntüsünü uyarlıyarak direk portlayabilirler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
flaş desteği yavaş yavaş çekiliyor androidde de kalmayacak diye duydum html5 gelişecek.

Üst Alt