Arkadaşlar bende de buna benzer bi sorun oluştu ama çözümü yapamadım bi türlü. Telefonu win10 a güncelliyordum telefon indirmeyi yaptı kapandı ve tekrar açıldı. çarklar dönüyordu sonra ekrana tekrar baktğımda "
" bu işareti gördüm ve telefon kapandı. tekrar açıldı çarklar 10 sn kadar döndü ve tekrar kapandı telefon. şarjı bitti sandım pili başka bi telefondan 100 yapıp tekrar koydum ekran açılıyor çarklar dönüyor ve yine kapanıyor. Reset yapmayı denedim tuşlarla sadece nokia yazısı geliyor ünlem gelmiyor. ses kısma tuşuna basılı tutup şarja taktım nokia yazısı geliyor ekran kararıp açılıyor yine nokia yazısı değişmiyor. böyle yaparken ses açmaya bastım yıldırım ve çark geldi bişey olmuyor.batarya söktüm taktım yine bi yarar yok. bilgisayardan yazılım atıyordum taktım bi kere gördü onda da kablo gevşedi çıktı tekrar takıyorum takar takmaz nokia yazısı geliyor ve yine çarklar ve yine kapanıyor. çaresiz kaldım. hiç bi şekilde ünlem de gelmiyor ekrana. Bi çözüm sunarsanız sevinir. şimdiden Teşekkürler