Haber Windows Phone 8.1 için Flipboard Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 için Flipboard Mağazada
Duyurusu aylar önce yapılan Windows Phone 8.1 için Flipboard uygulaması Windows Phone Mağazada göründü. Fakat uygulama şu anda indirilemiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Flipboard senin kişisel dergindir. Milyonlarca kişi tarafından her gün kullanılan ödüllü bir uygulamadır. Dünyada olup bitene ayak uydurmanın ya da aletlerden ızgara yemeklere kadar belirli konuları derinlemesine irdelemenin en iyi yoludur. Başlamak için, derginde olmasını istediğin birkaç kategoriyi seç. Sonra, eklediğin konuları okumak için kutucuklara dokun veya tüm başlıklardan öne çıkanlara göz atmanın kestirme yolu olarak Kapak Haberleri'ni kullan.

Flipboard'una daha fazlasını eklemek için arama butonunu kullan. CNN, Engadget, Elle gibi önemli kaynakları bulmak için aramayı kullan veya ekibimizin özenle seçtiği konulara göz at. Beğendiğin bir kaynak veya başlık bulduğunda, uygulama çubuğunu açarak Flipboard'da Takip Etmeye başla ve bu kaynağın öne çıkan başlıklarını Kapak Haberleri'nde görüntüle. Flipboard kaynaklarını Windows Başlangıç ekranına tutturarak, sevdiğin ve sürekli bilgi akışı edinmek istediğin şeylere kısa yol oluşturabilirsin.

Flipboard'da ayrıca beğendiğin veya başkalarıyla paylaşmak istediğin haberleri toplayabilirsin. İlgini çeken makaleler, videolar veya fotoğrafları bulduğunda, + butonunu kullanarak bunları kendi dergine ekle. Harika Yürüyüşler'den Alet Edevat başlığına kadar dilediğin konu hakkında dergiler oluştur.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz, beats ve 2 diğerleri

ANIL

ANIL

Admin
Haber için teşekkürler abi. Çok geç kaldı ama olsun. Uygulama gerçekten başarılı. Windows Phone üzerinde sorunsuz çalışır umarım.

skynet

Üye
Teşekkürler

Serhan

Serhan

Üye
Hele şükür !
Hocam ne zaman kullanıcılara açılır ?:tşk:

saynesim

saynesim

Üye
Türkçe gelmesi güzel ama indirilir durumda değil

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
1 gb ram istiyor oha

• Beğen
Tepkiler: The Pierre ve emz
luckysleven

luckysleven

Üye
Androidde bir ara kullandim bunu yanlis hatirlamiyorsam Turkce kaynak yok denecek kadar az.

emz

emz

Üye
:tşk:

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

emz

emz

Üye
1 gb ram istiyor oha

Ben kliksa indirimiyle 525 aldım. Abi eğer bütçen varsa biraz paraya kıy ve indirimden diğer cihazlara bak kap. Hani artık yavaştan 1 GB ram geçişlerine başlamak lazım. Tavsiye ederim :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

byibo

byibo

Üye
Androidde bir ara kullandim bunu yanlis hatirlamiyorsam Turkce kaynak yok denecek kadar az.
aynen aslında ülkeler çapında olsa daha bir harika olur yani isim vermek istemiyorum reklam olur diye kendi kaynaklarımızdan faydalanmak daha iyi olur

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
aynen aslında ülkeler çapında olsa daha bir harika olur yani isim vermek istemiyorum reklam olur diye kendi kaynaklarımızdan faydalanmak daha iyi olur

Ajanslardan haberleri çekecek botu yaparsa FlipBoard, işte o zaman Türkçe kaynak olur.

• Beğen
Tepkiler: byibo
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben kliksa indirimiyle 525 aldım. Abi eğer bütçen varsa biraz paraya kıy ve indirimden diğer cihazlara bak kap. Hani artık yavaştan 1 GB ram geçişlerine başlamak lazım. Tavsiye ederim :ehe

Cihazı değiştirmeyi düşünüyorum zaten

• Beğen
Tepkiler: emz
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
İndirmeye açıldı:

• Beğen
Tepkiler: Quantal Quetzal, beats ve Serhan
emz

emz