Hocam önce üslubuna dikkat et kimsenin bir şey salladığı yok. Varsa net kesin bir bilgin söyle herkes bilsin. Arkadaşlar sordu ben dedim batarya iyileştirmesi ve hata gidermesi olabilir diye anlayabildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım.
arkadaşlar bu güncelleme için demiyorum ama Microsoft şu anda kullandığımız Dev-preview yazılıma güncelleme verebilir bunda sorun olmaz. Firmalar da kendi optimizasyonlarını yapmaya devam edebilir.
Sürüm numarası da değişir değişmez önemli değil zira firmalar yaptığı optimizasyon İS Sürüm kodunu değiştirmez. Onlar sadece firmware düzenlemesi yapıyor.
ben hala bu güncellemenin o hata kodundan ibaret olmayacağı kanısındayım..bir iki oynama mutlaka olacaktır diye düşünüyorum. perşembe'yi bekleyeceğiz artık
ben hala bu güncellemenin o hata kodundan ibaret olmayacağı kanısındayım..bir iki oynama mutlaka olacaktır diye düşünüyorum. perşembe'yi bekleyeceğiz artık
Bende aynen öyle düşünüyorum oyunlar uygulaması tam oturmadan yayınladıkları için şu anda oyunları geri menüden almalarını bekliyorum en azından. Hata var sistemde 0.59 mb'lik geri bildirim gitmiş onuda düzeltirler diye umuyorum.