Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
İspanya Finlandiya Tayland ve hindistanda 925 ve 625 e başlamış yarında Fransa da başlıyor . İnşallah bu hafta Türkiye ye de başlar
İspanya,Finlandiya,Tayland ve Hindistan da başladığına dair resmi bir yazıya ulaşamadım ben eğer resmi bir yazıyı gören arkadaşlar varsa link atarmısınız ? bu ülkelerin nokia web sitelerinin destek bölümünde hala Black güncellemesi olarak gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662, Esendağlı, skynet ve 1 kişi daha

Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
İspanya,Finlandiya,Tayland ve Hindistan da başladığına dair resmi bir yazıya ulaşamadım ben eğer resmi bir yazıyı gören arkadaşlar varsa link atarmısınız ? bu ülkelerin nokia web sitelerinin destek bölümünde hala Black güncellemesi olarak gözüküyor

Bunu bulabildim ama wp 8.0 güncellemeri kısmında yani 8.1 i değil o yüzden göstermiyor :)

Europe'ya girince alttaki link

Son düzenleme:
lost68

lost68

Üye
930 geliyormuş haftaya raflarda imiş haber doğru mu

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

versino2

versino2

Üye
Gelse de bizede Cyan gelmeye başlasa artık

beats

beats

Üye
Tom Warren, Hey Lumia Cyan diyerek:

Ekran görüntüsünü paylaşmış, çözünürlük ve yazıların boyutuna bakılırsa ya Lumia 1520 ya da Lumia 930'a ait. Şimdilik sorulan sorulara cevap vermemiş.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve OttomaN TigeR
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Cyan Bu ay içinde gelecek :zzz:

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: jasonwie
jasonwie

jasonwie

Üye
  • Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben bu güncellemenin dağıtılmaya başlamasını Windows Phone 8.1 ve Lumia Cyan güncellemesini merak ettiğimden değil, bu güncellemelerden sonra gelecek Developer Preview güncellemelerinin önünü açacağı için istiyorum.

Muhtemelen resmi güncellemeler yayınlandıktan sonra gelecek Developer Preview güncellemesi bazı yeni özellikleri aktif edecek. En başta da kilit ekranı tema uygulamasını.

• Beğen
Tepkiler: ykd96, Rainesto ve ogzhnoTr
braayn

braayn

Üye
şu 930'un kamerası ile 1520'nin aynımı ? Kalite olarak

versino2

versino2

Üye
Ben akşamları görüyorum.925 ve 920 de var şuan elimde ve 925 geceleri hem purewiev hemde 6. lensin etkisiyle daha parlak çekiyor yani 920 de karanlık gözüken yerleri 925 biraz daha aydınlatıp çekiyor.Zaten 920 efsaneydi geceleri böyle çeken bi telefon yoktu.925 bi gıdım üstü

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
evet arkadasın dedıgı gibi karanlıklarda 920 zaten iyi 925 biraz daha iyi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
920/925 ile kıyaslarsak nasıl
Kalite olarak çok önde. Donanımın da etkisiyle çekim ve işleme hızı da fark atıyor. Fakat düşük ışıkta Lumia 925 hepsine fark atıyor. Tabi Cyan güncellemesi Lumia 1520'de büyük geliştirmeler sağlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Rainesto
yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben 925 i görmedim ama 1520 ye göre benim 920 yi tek geçiyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben akşamları görüyorum.925 ve 920 de var şuan elimde ve 925 geceleri hem purewiev hemde 6. lensin etkisiyle daha parlak çekiyor yani 920 de karanlık gözüken yerleri 925 biraz daha aydınlatıp çekiyor.Zaten 920 efsaneydi geceleri böyle çeken bi telefon yoktu.925 bi gıdım üstü
nedense öyle bir sorun var ilk 925 denememde bende çok şaşırmıştım telefonda baktığımda fark olduğu belli oluyordu ancak ben onu ekranlar farklı olduğu içindir diyip pek dikkate almamıştım ancak pc ye attığımda farkı belli oluyor bu fark 1020 daha fazlasıyla belli oluyor, resimler duruyor hatta saklarım ben hepsini ancak belki orada telefon arka camı pislenmiş olabilir şuan baktım hiç net gelemdi 920 de

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
O halde 925 iyi diyoruz ve bende nokia ya diyorum ki süper bir telefon yapıyorsun 1520 için ama 925 daha iyi neyin kafasını yaşıyorsun nokia yeni çıkan telefonlar neden eskiyi aratıyor bizim atasözümüz gerçi gelen gideni aratır diye :)

bir de 15 temmuz dedik nokia bizi mahçup etme 48 saate ver şu güncellemeyi Yoksa !

Üst Alt